Nagy súlyú babád hány kg volt, amikor betöltötte a 2 hónapot?
Figyelt kérdés
2024. máj. 27. 17:32
1/14 anonim válasza:
6200 gramm volt kereken 2 hónaposan. (4020 gramm volt a legkisebb súlya)
2/14 anonim válasza:
4 kiloval szuletett, 5,1 kilo volt 2 hosan.
3/14 babyboom567 válasza:
4000gr volt születésnél,2 hónaposan 6400gr
4/14 anonim válasza:
4500 grammal született, 2 hónaposan 6 kg volt
5/14 anonim válasza:
Közel 7 kg volt 2 hónaposan, 4,5 kilóval született. Azóta egyébként 2 éves és inkább vékony testalkatú, bár most is magas. :)
6/14 anonim válasza:
3,5 kilóval született, kéthónaposan 6,5 volt. Addig volt nagyon intenzív a növekedése, azóta havonta fél kilókat nőtt.
7/14 anonim válasza:
Pontosan nem emlékszem, és most nincs kedvem elokeresni a kiskonyvet, nekem alszik már a babó, de amúgy ő 4120 grammal született, a kórházból 3900al hoztuk haza, az első hónapban kb 1 kilot, a második hónapban 800 gramm körül hízott. Ezután viszont eléggé lelassult a súlygyarapodás, kb havi fel kilóra beállt, viszont a hossza még mindig iszonyatos ütemben növekszik :D holnap lesz egy hete, hogy 7 hónapos múlt, a hosszát a 6 hos státusz óta nem mértük, de akkor volt 71 centi (57-el született), azóta sok 74es ruha már kicsi rá, inkább 80-asat adok. :)
8/14 anonim válasza:
#7 1-es vagyok, az én kisfiam is hosszú, a WHO görbéről rendesen lelóg :D 5 hós státuszon 72,5 centi volt, a héten lesz 6 hónapos, pont ma mértük kereken 74 centi. (54 centivel született) Nemrég kezdtük el használni a sportbabakocsit, de a feje már most majdnem eléri a háttámla tetejét... Se az apja se én nem vagyunk alacsonyak, de nem is vagyunk ilyen szinten égimeszelők...
9/14 anonim válasza:
6,5 kg volt. Most lesz 8 hónapos és közel 11kg. A pontos hosszát nem tudom. De nem mondanám duci babának, inkább nagyon arányos. De k*va nehéz tartani 😆 én imádom, hogy ilyen.
10/14 anonim válasza:
3730 grammal született (ez mondjuk nem olyan nagy).
Holnap lesz 2 hónapos 6770 g.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!