Ahogy betöltötte a 3 hónapot, a bal szeme oldalra nézésnél jobban elfordul. Ez normális? Kép lentebb.
szemből jobban látni, de nem sikerült szemből úgy lefotózni
és ezen a képen is csak enyhén észrevehető
de mintha joban ki is dülledne
az orvosunk semmivel nem törődik
ha itt kapnék választ, örülnék
arról hallottam már, hogy a szemtengelyük még nem stabil, nem kell megijedni akkor sem, ha esetleg küln mozog a két szem, ez nem lesz így.
csakhogy neki mindig stabilak voltak a szemtengelyei, most alakult ez ki.
Vidd el dokihoz,hogy megnyugtasson. Engem is elvittek,ugyan ilyen volt a szemem,semmi bajom. Egyebkent nagyon cukker baba ;)
20hkm
akkor várható hogy elmúlik magától..remélem
de most jobban belegondolva, lehet nem szemtengelyről van itt szó, hanem vagy a jobb szemgolyó van bejjebb "esve" vagy a bal van kidülledve és ez okozza a nem párhuzamosnak tűnő állását, vgy egyik szeme kisebb,másik nagyobb
vag ybe van gyulladva az egyik csak épp nem piros, de akkor szokott egy szem kicsit "összébb húzódni"
hát úgy látom itt nem sok a tapasztalat
szerencsére persze
és köszi és
boldog babavárást!
én közben már magamban spilázom
mert megint belegondolva, amikor ideges, vagy idegből habzsol, akkor egyfolytában olyan, vagy jobban feltűnik, tehát lehet idegi alapja lenne
a szakember alatt a gyerekorvos értendő?
mert ő róla írtam, hogy vele nem sokra fogok menni...
a doki nem mondott semmit, csak hogy 6 hónaposan kell vizsgálni.
de a netről!: kezeletlenség miatt egyre súlyosabb kérok keletkeznekésazok tünetei is látszanak már a szemén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!