Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nemrég azt olvastam, hogy 3...

Nemrég azt olvastam, hogy 3 éves kor után alakul ki a hosszútávú memória, hogy lehet hogy másfél éves koromból is vannak emlékeim?

Figyelt kérdés

30 éves dolgokra is emlékszem, ráadásul van ami bizonyított is.

Pl második szülinapomon a 7 éves unkatesóm le akart fotózni a fényképezőgéppel és én féltem és nem akartam, sírtam is. Nemrég láttam azt a képet, megvan neki.

Van egy olyan emlékem is, amikor apám ezüst Mercedesének kinyitott a csomagtartója menet közben, épp hátsó ülésen álltam és hátrafelé néztem. Megkérdeztem és egy évig használta azt az autot, pont 2 és 3 éves korom között.

Van egy olyan emlékem hogy a nagymamám fekszik az ágyon és a nővérem mellette sír. Másfél éves voltam amikor meghalt. A temetésen is emlekszem egy arcra, aki a nagybátyám volt és sose láttam azóta, mégis tudtam hogy bajszos.

Illetve két évesen kaptam egy kis Forma 1 versenyautót, erre is emlekszem. 3 évesen a pedálos traktort, erre is.

Pontos leírást tudok adni a házról, ahol 3 éves koromig laktunk. Valamint emlekszem amikor betegen feküdtem és vizes ruhát tett a nagynéném a homlokomra, ez is 3 előtt volt.

máj. 27. 00:04
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Sokan vagyunk ezzel ugyanígy, ahogy látom. Érdekes. Beállok a sorba.
máj. 30. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!