Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beteg a kicsim, mit tehetek?

Beteg a kicsim, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Láza van, az ügyeletet hívtam, hideg fürdőt javasoltak. Kapott lázcsillapító kúpot, kérjek ne nézzetek hülyének, de nem kapcsoltam nagy villanyt hogy ne zavarja, és lehet hogy a hüvelyébe ment be a végbél helyett? Olyan picurka ott minden és én annyira kétségbe voltam esve, 9 hónapos, és még sosem volt beteg.
2010. okt. 28. 22:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendesen kitapogattad (ugye más az érintésük meg feljebb lejebb van) akkor jó helyre kellett hogy menjen. Én megnézném a helyedben hova sikerült tenni!
2010. okt. 28. 22:49
 2/13 anonim ***** válasza:
52%
Gratulálok!!
2010. okt. 28. 22:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora a láza?

Hát azért nem mindegy hova ment be a kúp, nehogy baja legyen, ha nem jó helyre ment!

2010. okt. 28. 22:53
 4/13 anonim ***** válasza:
73%

Ha beteg a gyerek tök mindegy hogy felébred-e rá, de villanyt kell kapcsolni.

Én panelban élek, ha hajnal kettőkor kell a baba orrát szívni, hát akkor hajnal kettőkor fogom felkapcsolni a villanyt és bekapcsolni a porszívót. Majd elalszik utána! De nem lehetsz ilyen felelőtlen! Észnél kell lenni, ha a gyerek beteg. Ha gyógyszert kell majd beadni, akkor sem fogsz villanyt kapcsolni, nehogy felébredjen??!

2010. okt. 28. 22:55
 5/13 anonim ***** válasza:
Nézd meg,szerintem nem mindegy hova dugtad.Ha a hüvelyébe,valószínű szép lassan csordogál kifelé,ha hátra,akkor valószínű bekakkant nemsokára.(nekem mindig kakál a kúptól pár percen belül.)
2010. okt. 28. 23:00
 6/13 anonim ***** válasza:
Na megnézted? Ez nem játék inkább ébreszd fel és nézdmeg!!
2010. okt. 28. 23:04
 7/13 Vilcsianyuja ***** válasza:
Nem vagyok egészségügyis, ezért hát lehet, hogy totál hülyeséget írok, de a hüvelynek is nyálkahártyája van, talán részben onnan is felszívódik a kúp hatóanyaga, mindenesetre azért ne adj be neki még egyet, hogy hátha félrement. De szerintem csak beképzeled a problémát, mert amúgy is kivagy idegileg. Ha a nagyvillanyt nem kapcsoltad be, akkor gondolom valamiféle éjjeli fény vagy kislámpa azért világított, és azért 9 hónap alatt biztosan álmodban is tudod, hol törlöd a fenekét, és hová dugod a lázmérőt (már ha ott méred). Ha nem megy le a láza, akkor hűtőfürdőzzetek tovább. Addig próbálj meg pihenni. És legközelebb kapcsolj villanyt...
2010. okt. 28. 23:05
 8/13 A kérdező kommentje:
Kislámpa volt, és nem látszik hova ment a kúp, de lement a láza. Köszönöm a hasznos tanácsokat, tényleg kivagyok, a férjemmel válófélben vagyunk, édesanyám egy hónapja halt meg, nem aludtam ki tudja mióta, és erre most megbetegedett a kicsim. De hála Istennek, javul a helyzet. Most csak beszélget a macival a kiságyban. A fejecskéje még elég meleg, de a teste normál, 37,3 volt amikor mértem.
2010. okt. 28. 23:11
 9/13 Vilcsianyuja ***** válasza:
A baj nem jár egyedül :( Kitartást, és jobbulást a picinek!
2010. okt. 28. 23:19
 10/13 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm nektek.
2010. okt. 28. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!