Beruházzak egy testvérkocsira?
Kisfiam 20 honapos, picikém pedig 2 hónapos. Nagyon nehéz kimozdulnom velük. A "nagyfiú" kismotorral úgy megy mint a gép, én pedig a picicel futok utánna. Ráadásul veszélyes is, mert félek, hogy nem érem utol.
A babakocsim egyébként hibátlan, amit 60 ezerért vettünk tavaly. Most megint költsek?!Egyébként a nagytesonak igen nagy a mozgásigénye. Jó kérdés ugye?
Hát nekünk ugyanez volt. Mondjuk a fiam (akkor volt 22 hós mikor a kicsi született) az szeret babakocsizni és meg is maradt benne. Szóval nekünk megváltás volt a tesókocsi (egymás mögötti) ABC desingn Tandem Lightot vettünk használtan de semmi baja se volt 25 ezerért.De a Graco Stadium Duo is jó szerintem és abból is már szépet ki lehet fogni 25 ért. Félévig használtuk, de az a félév nagyon fontos volt. Egész télen itt lettünk volna beszorulva máskülönben a lakásban. Mi mondjuk kertesben lakunk (tehát emelgetnem nem kellett lépcsőkön meg liftekbe tologatni) és a város jó 15 perc tempós sétára van. A legtöbb dolgot (bevásárlás stb.) én intézem egyedül és nem árt ha mondjuk nem 3 óra alatt végzek (ami abban az esetben ha a nagyobb gyerek sétál mellettem igencsak annyira rúg) nem beszélve arról hogy elfárad.
Én is próbáltam szoktatni a 1 órás sétákhoz. Lehet az én fiam alulfejlett :) de 24 hónaposan nem sétálgatott mellettem azonos tempóban órákat :)
Ezt most csak azért írom mert nekem is mindenki azt tanácsolta hogy szoktassam a sétára meg arra h mellettem jön szép rendesen...
Hát én próbáltam, de csak állandó összeveszés lett belőle.
Szóval mindent összevetve a körülményektől függ (pl. előző lakásunkba nem vettem volna mert 3.on laktunk lift nem volt, most oda hogy vittem volna fel a tesókocsit) de ha nem kell emelgetned, sokat mész bevásárolni, ügyintézni a gyerekekkel, akkor szerintem maximálisan megéri az árát!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!