Beruházzak egy testvérkocsira?
Kisfiam 20 honapos, picikém pedig 2 hónapos. Nagyon nehéz kimozdulnom velük. A "nagyfiú" kismotorral úgy megy mint a gép, én pedig a picicel futok utánna. Ráadásul veszélyes is, mert félek, hogy nem érem utol.
A babakocsim egyébként hibátlan, amit 60 ezerért vettünk tavaly. Most megint költsek?!Egyébként a nagytesonak igen nagy a mozgásigénye. Jó kérdés ugye?
Na, sokat segítünk, ki erre esküszik, ki arra...
Nekünk testvérkocsink van, nagyon szeretem, mert ha nem lett volna, mi mozdulni sem tudtunk volna.
Nálunk 22 hó a különbség, fél éve használjuk. Ha találsz használtan jó állapotút, én javaslom, mert nagy könnyebbség vele közlekedni 2 gyerekkel. Főleg ha vásárolni, ügyet intézni is kell velük.
tudom, minden baba más, de azért a mi példánkat is leírom, bár a tesó még nem született meg.
A kisfiam is ilyen kis szélvész, hatalmas a mozgásigénye, és a lényeg, hogy futhasson, máészhasson, motorozhasson.
Nyáron még alig értem utol, akkor volt 18-20 hónapos körül. Most 25 hóünapos és sokkal "érettebb", ügyesebb. most már jobban figyel rám, megvár, van, hogy tolja velem a babkocsit, az úttestre már nem célja lerohangálni, van, hogy beszélget és úgy sétálunk.
Szóval a mozgásigény megvan, több órát lent vagyunk naponta, de sokkal, sokkal okosabb.
tehát lehet, hogy nem érdemes nagy beruházásokba fognod, mert ahogy érik gyermeked, úgy lesz egyre nagyfiúsabb.
Szia!
Én azt mondom, hogy egy majdnem 2 éves gyereknek már felesleges a babakocsi, úgysem maradna meg benne sokáig, szóval kisegítve nem vagy vele.
Inkább arra koncentrálj, hogy megtanuljon szépen közlekedni, szót fogadni. Például akkor sincs tragédia, ha nem motorozik folyton, szépen sétáljon melletted, fogja a kezedet, vagy a babakocsit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!