Örökbefogadás lehet a megoldás?
Van egy 7 éves kislányom, és nagyon szerettem volna utána még egy babát, hogy ketten legyenek, legyen testvére!
De sajnos olyan gerinc problémám lett, hogy nem tudnék kihordani még egy terhességet. Pedig császároznának a sérvem miatt.
Most meg már kifutottam az időből.
Állandóan kisbabás videókat nézek, nagyon szeretnék még egy picit.
42 elmúltam.
Ti mit gondoltok?
Ismertek olyat, aki nevelőszülő lett, vagy örökbefogadott gyereket, vagy éveket kell rá várni tényleg?
Mindegy. Meddő vita, és teljesen felesleges.
Felőlem annak tekintik,akinek akarják.
Szerintem nem saját. Ez az én véleményem.
Másnak lehet más véleménye.
Kisbaba esetében 45 évvel lehetsz max idösebb nála. Ha most elindítod a procedúrát, kb 43 leszel, mire a rendszerbe bekerülsz. 2 év alatt nem fognak kiajánlani babát, és ha lesz is baba, azt fiatalabbaknak fogják kiajanlani először.
3 ev feletti kisgyerek örökbefogadása esetén 50 év is lehet a korkülönbség. De te, ha jól értem, babát akarsz.
Pedig igaza van annak, aki azt írta, hogy nem lesz a meglévő gyermek testvére... hát vérszerint nem, emiatt pl.ha kislány mellé kisfiút fogadnak örökbe, felnőttként akár házasságot is köthetnek. A jog nem tiltja, mert nem vérszerinti testvérek.
Egyébként a kérdezőnél az egész ötlet csak egy fellángolásnak tűnik. Szerintem még a pszichológiai alkalmassági teszten se menne át.
Nem kellene erőltetni a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!