Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Örökbefogadás lehet a megoldás?

Örökbefogadás lehet a megoldás?

Figyelt kérdés

Van egy 7 éves kislányom, és nagyon szerettem volna utána még egy babát, hogy ketten legyenek, legyen testvére!

De sajnos olyan gerinc problémám lett, hogy nem tudnék kihordani még egy terhességet. Pedig császároznának a sérvem miatt.

Most meg már kifutottam az időből.

Állandóan kisbabás videókat nézek, nagyon szeretnék még egy picit.

42 elmúltam.

Ti mit gondoltok?

Ismertek olyat, aki nevelőszülő lett, vagy örökbefogadott gyereket, vagy éveket kell rá várni tényleg?

máj. 15. 14:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%
Ha csak amiatt szeretnél örökbe fogadni, hogy legyen testvére a lányodnak, inkább ne. Már elég nagy, tisztába lenne vele, hogy valójában nem a testvére lenne. Amúgy ő szeretné? Vagy a férjed? Több évet kell várni, ha kicsi gyereket akartok.
máj. 15. 17:46
 12/24 anonim ***** válasza:
75%
Azt pl tudod, hogy babára éveket kell várni, de a maximális korkülönbség 45 év lehet köztetek? 3 év alatt pedig nem kapsz babát! Úgyhogy ez ennyi volt....
máj. 15. 17:59
 13/24 anonim ***** válasza:
66%
Ne menjünk már vissza a nagymamád korába Jézus.....
máj. 15. 18:41
 14/24 anonim ***** válasza:
44%
Hú, ez a "a lányodnak valójában nem a testvére lenne" szöveg pont ugyanolyan, mintha azt írnátok, az örökbefogadott gyereke nem a saját gyereke... Szerethet az ember testvéreként BÁRKIT, nem azon múlik, hogy ugyanaz a vér folyik-e az ereikben.
máj. 15. 19:38
 15/24 anonim ***** válasza:
43%

14!..

Most ezt úgy írod,mintha nem lenne igaz a két állítás.

Nem én írtam azt a kommentet, de azért akiről leszakad a rózsaszín köd, az tudja,hogy az örökbefogadott gyerek az nem a szülők saját gyereke. Nem az anya szülte,nem az apa csinálta. A testvérének nem vérszerinti testvére. Akár mit is mondanak. Nem. Sosem lesz saját gyerek. Örökbefogadott gyerek. Nem saját.

Attól még szeretik és a család része. Nem ettől függ. De nem saját.

máj. 15. 20:04
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Tévedsz. Saját, de nem vér szerinti.
máj. 15. 20:05
 17/24 anonim ***** válasza:
14%

16!

Most ez nézőpont kérdése. Az én véleményem az,hogy nem saját gyerek. Valaki más gyereke,vagyis másik 2 ember gyereke,akit én nevelek.

máj. 15. 20:34
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de azok véleménye releváns kizárólag, akik örökbefogadó szülők. Ha képben vagy a témával, akkor tudod, hogy ők saját gyerekeiknek tekintik az örökbefogadott gyereküket, és kifejezetten rosszul esik nekik az "és saját nem lesz?" típusú kérdésfeltevés. De láthatóan nem vagy képben a témával. Javaslom az örökbe.hu olvasgatását.
máj. 15. 21:46
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

18!

Ne haragudj, azért véleményem lehet, remélem.

Tekinthetik annak. Nyugodtan. Ki mondta, hogy nem?

máj. 15. 22:24
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

19, "Nem az anya szülte,nem az apa csinálta. A testvérének nem vérszerinti testvére. Akár mit is mondanak. Nem. Sosem lesz saját gyerek. Örökbefogadott gyerek. Nem saját."

Ez nem éppen úgy hangzott, mintha amúgy neked mindegy lenne, és tekintsék nyugodtan sajátnak, hanem kinyilatkoztattad, hogy márpedig nem saját.

máj. 15. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!