Örökbefogadás lehet a megoldás?
Van egy 7 éves kislányom, és nagyon szerettem volna utána még egy babát, hogy ketten legyenek, legyen testvére!
De sajnos olyan gerinc problémám lett, hogy nem tudnék kihordani még egy terhességet. Pedig császároznának a sérvem miatt.
Most meg már kifutottam az időből.
Állandóan kisbabás videókat nézek, nagyon szeretnék még egy picit.
42 elmúltam.
Ti mit gondoltok?
Ismertek olyat, aki nevelőszülő lett, vagy örökbefogadott gyereket, vagy éveket kell rá várni tényleg?
14!..
Most ezt úgy írod,mintha nem lenne igaz a két állítás.
Nem én írtam azt a kommentet, de azért akiről leszakad a rózsaszín köd, az tudja,hogy az örökbefogadott gyerek az nem a szülők saját gyereke. Nem az anya szülte,nem az apa csinálta. A testvérének nem vérszerinti testvére. Akár mit is mondanak. Nem. Sosem lesz saját gyerek. Örökbefogadott gyerek. Nem saját.
Attól még szeretik és a család része. Nem ettől függ. De nem saját.
16!
Most ez nézőpont kérdése. Az én véleményem az,hogy nem saját gyerek. Valaki más gyereke,vagyis másik 2 ember gyereke,akit én nevelek.
18!
Ne haragudj, azért véleményem lehet, remélem.
Tekinthetik annak. Nyugodtan. Ki mondta, hogy nem?
19, "Nem az anya szülte,nem az apa csinálta. A testvérének nem vérszerinti testvére. Akár mit is mondanak. Nem. Sosem lesz saját gyerek. Örökbefogadott gyerek. Nem saját."
Ez nem éppen úgy hangzott, mintha amúgy neked mindegy lenne, és tekintsék nyugodtan sajátnak, hanem kinyilatkoztattad, hogy márpedig nem saját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!