Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gondolnátok Lacikára legalább...

Gondolnátok Lacikára legalább 1 percre?

Figyelt kérdés
Most láttam az aktívban, meghalt. Végig sírtam az egészet, közben öleltem 1,5 éves kisfiamat.
2010. okt. 28. 20:27
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

Szörnyű dolog, elképzelni sem tudom, hogy mekkora lelki erő kell a családnak, de az ő Lacikájuk fentről erőt ad nekik az teljesen biztos.

Az ebben a szörnyű tragédiában a legborzasztóbb, hogy ha a SZERV DONOR felajánlás működne rendesen nálunk is, talán lett volna szivecske Lacikának. Ahogy az édesanya is mondta a riportban.

Őszinte megrendüléssel kívánok sok erőt a családnak.

Egy anyuka

2010. okt. 28. 22:17
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Másképp is meg lehet közelíteni a kérdést. Nem abban reménykedett senki (remélem, legalábbis), hogy meghal egy másik hasonló korú kisgeyerek, hogy Lacika megkaphassa a szívet. Hanem abban, hogy HA meghal egy mésik kisgyerek, akkor az a nyomorult kórház veszi a fáradtságot, kiveszi a szívet (ami amúgy egy bonyolult műtét), és elszállítja Lacikának. Mert sajnos nap mint nap halnak meg kisgyerekek is, és bár minden kis angyal jalála nagyon szomorú, az értelmelen halál
2010. okt. 28. 22:32
 33/40 anonim ***** válasza:
81%

Másképp is meg lehet közelíteni a kérdést. Nem abban reménykedett senki (remélem, legalábbis), hogy meghal egy másik hasonló korú kisgeyerek, hogy Lacika megkaphassa a szívet. Hanem abban, hogy HA meghal egy mésik kisgyerek, akkor az a nyomorult kórház veszi a fáradtságot, kiveszi a szívet (ami amúgy egy bonyolult műtét), és elszállítja Lacikának. Mert sajnos nap mint nap halnak meg kisgyerekek is, és bár minden kis angyal jalála nagyon szomorú, az értelmelen halál után van lehetőség tenni valamit azrt, hogy más gyerek éltetét megmenthessük!!! Csak sajnos 20 kórházból kb egy veszi a fáradtságot, hogy bejelentse a donort, és elvégezze a szervkivételt!!

És amit kevesen tudnak, Magyarorszégon fordított szabélyozás van! Ez azt jelenti, hogy nem kell felajánlani a szervet, hanem - amennyiben az illető élete során nem tesz TILTAKOZÓ nyilatkozatot írásban - úgy vélelmezni kell, hogy hozzájárult ahhoz, hogy halála után a szerveit átültzessék rászoruló betegkbe! Szóval csakis és kizárólag a kórházakon múlik, hogy mit tesznek! És nem tesznek semmit!

Szóval nem az volt a baj, hogy nem halt meg másik gyerek, mert sajnos nap mint nap meghalnak gyerekek is, hanem az, hogy a haláluk tényleg értelmetlen! Sok kisgyerek éltetét meg lehetne menteni, ha a kórházak odatennék magukat, és foglalkoznának a szervdonációval!

2010. okt. 28. 22:36
 34/40 A kérdező kommentje:
22.13.-nak. De igen lekapcsolták a gépről, ezt is bemondták az aktívban, a műsor ideje alatt kapták a hírt. A szülők kérésére kapcsolták le hamarabb.
2010. okt. 28. 22:53
 35/40 anonim ***** válasza:
fú, ez tényleg borzalmas....nagyon sajnálom!! :((
2010. okt. 28. 22:58
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Ezen az oldalon Lacikának lehet gyertyát gyújtani!Bemásolom aki gondolja kattintson rá

[link]

2010. okt. 28. 23:07
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Miért? Miért? Miért?!!

Miért érdemelte azt a sok szenvedést?! :(((

Nagyon aranyos kisfiú volt.

Egy éves kisfiam van,fel sem tudom fogni mit érezhetnek most a szülei. :((

2010. okt. 28. 23:26
 38/40 anonim ***** válasza:
Hát szorosan öleltem a 15 hnapos kislányomat és hálát adtam az égnek h az én babám egészséges.Mérhetetlen fájdalom lehet ez a szülöknek és nem csak nekik hanem mindenkinek aki elveszítette a babáját gyerekét.Lacika mostmár kisangyal.Én is végig sírtam az egészet de mikor bemondták h lekapcsolták a gépröl kitört belölem a zokogás...A szülöknek csak rengeteg eröt tudok kívánni.Még annyit szeretnék hozzá tenni h bárcsak senkinek ne kéne hasonló fájdalmat átélni...:(
2010. okt. 29. 00:04
 39/40 anonim ***** válasza:

Nekem még nincsen gyermekem,de én inkább elfordultam a tv-től és nem néztem!Nem bírtam :(

Nagyon szomorú,hogy ez történt...a legszörnyűbb a világon ;( ahogyan az is,hogy eddig csaknem minden szívátültetett gyermek meghalt!:( Talán túl sokáig kell várakozniuk és a szervezetük már nem bírja,mert sosem az új szív a beteg,nem is löki ki a test,de mindig elkapnak valami fertőzést vagy ehhez hasonlóan agyvérzés és egyéb szörnyűségeket! :(

2010. okt. 29. 05:28
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Én néztem, nagyon szomorú, persze sírtam is. Az én kisfiam 15 hós. Sokan írják hogy miért nézik az ilyen riportot. Én konkrétan felnézek ezekre a picikre, hogy mennyi szenvedést kibírtak. Én csodálom ezeket a beteg piciket, hogy hogy tűrik a betegséget és hogy küzdenek. Azért nézem meg. Imádkoztam én is hogy kapjon szívet. A szülőkért is a szívem szakad meg. És igen azért is nézem ezeket a riportokat, hogy az ember szemét felnyissák hogy a saját problémánk semmi ehhez képest és még nagyobb türelemmel vagyok a kisfiam iránt mert belegondolok, hogy az anyuka nem tehette le aludni Lacikát vagy nem fürdethette nem játszhatott vele a játszótéren... stb. nekünk meg milyen mindennaposnak tűnő rutin dolgok ezek...

nagyon sajnálom

2010. okt. 29. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!