Gondolnátok Lacikára legalább 1 percre?
Figyelt kérdés
Most láttam az aktívban, meghalt. Végig sírtam az egészet, közben öleltem 1,5 éves kisfiamat.2010. okt. 28. 20:27
1/40 A kérdező kommentje:
Segítsük így őt át az angyalok közé.
2010. okt. 28. 20:28
2/40 A kérdező kommentje:
Aki esetleg nem tudná, ő volt a műszives kisfiú.
2010. okt. 28. 20:29
3/40 anonim válasza:
Férjem még mindig sír:(Nekünk is két kisfiunk van:(Én is megkönnyeztem.
4/40 anonim válasza:
Direkt nem néztem meg az aktívban, mert láttam a híradóban, és végigbőgtem az egészet. Én teljesen kiborulok ha ilyen tragédiát látok, 6 hónapos a kislányom.
Nagyon sajnálom Lacikát, és a szüleit is.
5/40 anonim válasza:
Én itt a neten olvastam,direkt nem néztem meg a riportot.Most is sirok,nagyon sajnálom,és részvétem a szüleinek:-(
6/40 anonim válasza:
Én is végig sírtam,még mindig folyik a könnyem.Részvétem a szülőknek!
7/40 anonim válasza:
Én is nagyon sajnálom Lacikát és a szülőknek részvétem! Én nem is tudom, hogy lehet ezt túlélni.
8/40 anonim válasza:
nem láttam a riportot, de utólag örülök is neki, én is biztosan bőgnék. Sajnálom őket.
De visszakérdezek: azokra a gyerekekre is gondoltok, akik meghalnak, és nem látjátok őket? Ha mindegyiknek szánnánk egy percet, egész nap csak hallgathatnánk, sajnos...
Én hálád adok azért, mert az én kisfiamnak semmi baja.
9/40 anonim válasza:
Mi a francnak nézitek végig? Én átkapcsoltam a csatornát.
10/40 anonim válasza:
Öszinte részvétem a szülöknek!Nagyon sajnálom,hogy ilyen megtörténhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!