Mit gondolnátok, ha egy fél éves baba még mindig végigordítaná a napot?
Kislányom azóta ordít mióta megszületett. Fél éves lesz. Én kezdek begolyózni.
Az elején megnyugtattak, hogy pár hét és kinövi, aztán hogy 3 hónapos korára tuti kinövi, aztán...na hát nem nőtte ki...
Többször is voltunk orvosnál (nem is egynél), de szerencsére semmit nem találtak.
Viszont ő csak üvölt.
Semmi sem jó. Ha ölben van azért, ha fekszik azért, ha babakocsizunk azért ordít...már nem merek vele emberek közé menni.
Úgy néznek rám, mintha kínoznám szegényt, mert egyszerűen olyan siralmasan tud sírni és nem lehet őt megnyugtatni...
Ha ez így megy tovább biztos, hogy megkattanok tőle.
Nagyon el vagyok már kenődve.
Most már kezdek kétségbe esni, és közben baromira félek attól is, hogy mégis csak van valami baja, csak a dokik nem veszik észre...
Jaj, kész vagyok! :(
tanácsot nem tudok adni,csak aszt kivánom h minél hamarabb vége legyen ennek és hogy semmi baja ne legyen
minden jót nektek
szegényke :(((
lehet tényleg van valami (sőt, csak ezt tudom elképzelni)
csak nem olyan gond amit a dokik észrevehetnének.
gondolok itt éhes, fázik, melege van, szomjas, stb.
mozgásával minden rendben, szépen fejlődik? csak azért kérdezem mert az is elképzelhető, hogy le van picit tapadva az izma és fáj ahogy mozog. bár csecsemő korában ez kizárt :(
sajnos én se tudok segíteni de szorítok, hogy megoldódjon és végre jobb kedve legyen
Mozgásfejlődés rendben van. Igazából szépen fejlődik minden téren, meg olyan kis egészségesnek látszik szerencsére, de az a sok-sok üvöltés...
S néha már a rokonok is olyan hülye megjegyzéseket tesznek. Pl. "Biztos nem eteted"...ki tudok tőle készülni. Hogy gondolhatják, hogy nem etetem? De mondanak néha cifrábbakat is.
Pedig annyira igyekszem mindent jól csinálni, de kislányomnak semmi sem jó. S egész nap az ordítást hallgatni, tényleg meg fogok őrülni.
Köszönöm a válaszaitokat!
Az,hogy a kislányodnak semmi sem jó,nem a te hibád,hiszen mindent elkövetsz és persze,hogy tehetetlennek érzed magad,sokféle ok állhat a háttérben.
Az én kislányomnál reflux okozta a sok-sok sírát,a végén már enni sem akart,aztán amint kapott gyógytápszert nagyon nyugodt baba lett.
A kisfiamnál sajnos hiperaktivitás igazolódott,de ő rosszul is aludt,nem fejlődött a súlya.
Valamilyen oka biztosan van,mert hat hónapra már elvileg a hasfájásnak vége,a fogzás esetleg ami újfent okozhat panaszokat,de úgy értettem,hogy nálatok nem volt semmi szünet,a kezdetektől ez ven.
Igen a kezdetektől ez van...
A refluxra mi is gondoltunk, mert sokat bukott, de semmi más tünete nem volt. Meg is vizsgálták, ultrahangozták, a biztonság kedvéért még sűrítőt is kapott. Most nem is bukik, mégis ordít.
Nem tudom, mások hogy bírják ezt. Én kezdek nagyon elkeseredni, mert azt hittem ez az időszak, a pici babakorszak szép lesz. De így nagyon nem az... :(
17:39-esnek:
Nálunk is van középfülgyulladás,a refluxxal függ össze,nem lehet,hogy ez a baj nálatok,nem hiszti szerintem.
ÁLlítólag ha vizszintesen fekszik a pici visszajön a gyomortartalom és akár fülgyulladást is okozhat a melléküregeket fertőzi,a fül-orr-gégész doktornő mondta.
Megértelek :-(
Nálunk kb. ugyanez volt a helyzet. Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de az én kisfiam már 27 hónapos és nem javult sokat ez a dolog. Nálunk sem találtak semmit. Tök okos, értelmes, de igazából soha nem jó neki semmi. Mindig az ellenkezőjét akarja, mint ami éppen van. Persze ez mostanában súlyosbodik a hisztivel, de gyakorlatilag születése óta rengeteget sír.
Nekem 9 hónapos korában mondta a doki, arra a kérdésemre, hogy normális-e ha egy baba ennyi idősen még mindig egész nap sír, hogy "a gyereknek az a dolga, hogy sírjon" :-((
Háát, nem tudom...
Kicsit persze jobb, mióta azért beszél valamennyire, de elég nyűgös fajta.
Csak kitartást tudok kívánni neked/nektek.
Szia, annyira-de-annyira megértelek!
Az én fiam ugyanilyen, éppen most zakkantam meg, ezért ülök a gép előtt, az apja altatja most, mert én kikészültem megint.
Anyám nekem is sok megjegyzést tesz, pl, hogy nem jól etetem, mért nem itatom naponta 50X, tegyem tisztába, meg a jó ég tudja mi.
Mi is vittük sok orvoshoz, még koponyaultrahangon is voltunk vele, szívultrahangon, mindenen, azt mondták az én gyerekem sírós és kész. Ne kényeztetgessem és akkor nem fog követelőzni...meg hasonló jó tanácsok.
Sokszor zsong már a fejem, szakad a derekam, mert 6,5 hósan 74 cm és 9,2 kiló, mire cipelgetem gyakorlatilag rámegyek. Nem hagy időt enni, inni, fürödni, semmire. Néha délután 3-kor jövök rá, hogy nem ettem semmit sem.
Csak vígasztalni tudlak, hogy látod, vannak még ilyen anyukák, de hogy hogyan kell túlélni...nem tudom sajnos, én is nagyon szeretném már tudni.
Attól félek, hogy nem csak babának lesz ilyen, hanem majd kisgyereknek-gyereknek is, hisztis lesz, követelőző és nem tudok majd vele mit tenni.
-ne haragudj, de olyan jó volt kiírni magamból nekem is -
Egy anya,ha aggódik általában megérzi,hogy valami nincs rendben,lehet,hogy csak sokkal később fog kiderülni mi a baj,de szerintem oka van.
A születés körülményei milyenek voltak?Nem volt koraszülés,a lepényműködés rendben volt?Apgar értékek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!