Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondolnátok, ha egy fél...

Mit gondolnátok, ha egy fél éves baba még mindig végigordítaná a napot?

Figyelt kérdés

Kislányom azóta ordít mióta megszületett. Fél éves lesz. Én kezdek begolyózni.

Az elején megnyugtattak, hogy pár hét és kinövi, aztán hogy 3 hónapos korára tuti kinövi, aztán...na hát nem nőtte ki...

Többször is voltunk orvosnál (nem is egynél), de szerencsére semmit nem találtak.

Viszont ő csak üvölt.

Semmi sem jó. Ha ölben van azért, ha fekszik azért, ha babakocsizunk azért ordít...már nem merek vele emberek közé menni.

Úgy néznek rám, mintha kínoznám szegényt, mert egyszerűen olyan siralmasan tud sírni és nem lehet őt megnyugtatni...

Ha ez így megy tovább biztos, hogy megkattanok tőle.

Nagyon el vagyok már kenődve.

Most már kezdek kétségbe esni, és közben baromira félek attól is, hogy mégis csak van valami baja, csak a dokik nem veszik észre...

Jaj, kész vagyok! :(

2011. márc. 15. 17:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nekem lenne még egy ötletem. A napokban láttam egy tv-műsort, amiben a hordozókendő áldásairól volt szó. Írtad, hogy sírt a baba a babakocsiban, lehet, hogy hordozókendőben nyugodtabb lenne. Azt mondták, hogy féléves kortól már nyugodtan lehet használni, volt olyan anyuka, aki 2 éves gyerekét is abban hordozta. Ha nehéz a baba, lehet a hátadra is kötni, a baba jobban kilát belőle és biztonságban is érzi magát. Én is gondolkodom rajta, hogy beszerzek egyet, mert az én kisfiam sem mindig tolerálja a babakocsit...

- egy korábbi hozzászóló -

2011. márc. 21. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!