A környékünkön van úgy kb 8-9 nagyjából egykorú baba. Én próbálok ebből a versenyből kimaradni, de az anyukák nagy része most épp a gyerek súlyán versenyzik. Az én fiam fél éves. Nagyon hosszú , de emellé vékonyabb testalkatú, doki szerint teljesen átlagos. Mégis van anyuka aki megtalál azzal, hogy jaj milyen vékony a fiam, és ezzel a kiló/centi dologgal húzzák egymást is. Mert az egyiknek rövid, de duci a babája ,a másiknak átlagos a hossza , de vékonyabb vagy vastagabb és ezzel stresszelik egymást. Nem értem mire jó ez, én mondjuk nem veszem fel, az én gyerekem ilyen és kész.
De csak te érzed versenynek.És ha nem zavarna nem írtál volna kérdést ki róla.
Nyugodtan szokd ezt meg ,mert mindenhol ez lesz(összehasonlítás),kivéve, ha egy tanyán laktok 3 napi járóföldre,és a gyereked örök életében magántanuló lesz, és sosem találkoztok senki mással.
De én tényleg nem értem, hogy miért nem lehet megbeszélni xy-nal hogy kinek hány centi a gyereke.
A "jaj de pici" felkiáltás egy másik anyukától,meg nem a te cse...sztetésed,hanem a saját visszaemlékezése, amikor kicsi volt a gyereke,SEMMI hátsó szándék nincs benne.
máj. 4. 19:57
12/16 A kérdező kommentje:
11. Majd én tudom, hogy ki miért mond dolgokat a környezetben.
máj. 4. 20:21
13/16 anonim válasza:
Szerintem is zavar téged, mert kérdést írtál ki róla, de hidd el, folosleges, tök rendben van a gyereked :) szerintem nekem az a szerencsém, hogy világéletemben érezték rajtam, mennyire aszociális vagyok, és kevés emberrel szeretek csak szóba elegyedni (pont azért, mert a többség taplo:D), ezért valahogy sokakat eleve riaszt a kisugárzásom, és nem sok hülye talál be 😂
máj. 4. 20:39
14/16 anonim válasza:
El kell az ilyen embereket kerülni.Nem vagy köteles a környékbeli szupermamikkal és kölykükkel játszótérre menni, még csak szóba se állnék ilyen emberekkel. Elis hiszem hogy bántó es stresszelőek ezek a megjegyzések a gyerekedre. Nem tudsz beletömni több ételt/ tejet, a te babád ilyen. Én felnőtt létemre is megkapom hogy miért nem eszek..De ..eszek..feleszek heti 40ezret és nem látszik meg. Ez ilyen.. A kislányom se dagadtabb 56cm 4700gr 3 hósan.Mit csináljak vele tömjem?Eszik amennyi jól esik neki.Átalussza az éjszakát biztos nem éhezik.
máj. 4. 21:49
15/16 anonim válasza:
"De én tényleg nem értem, hogy miért nem lehet megbeszélni xy-nal hogy kinek hány centi a gyereke."
Mert marhára nem érdekel egy idegen gyereke.
máj. 5. 07:49
16/16 anonim válasza:
Kezdj el másról beszélni, bármikor rákezdik: milyen szép pamut trikót láttál; voltatok megnézni a tónál a kacsákat, stb, stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!