Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Legrövidebb idő ami a szülésed...

Legrövidebb idő ami a szülésedtől a következő teherbeesésedig eltelt?

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 12:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Egy ismerős testvérpár között 9 hónap különbség van, egy évben születtek. Kb 1 hónapos volt a nagy, mikor terhes lett az anyuka, a kicsi pedig előbb született a kiírtnál.
2010. okt. 28. 15:21
 22/30 anonim ***** válasza:

Jézusom, némely választól borsózik a hátam. Lassan előkerülnek azok az esetek is, akik még szülés előtt újra teherbe estek ...

A kisfiam 21 hós lesz, amikor érkezik a kistesó.

2010. okt. 28. 15:57
 23/30 anonim ***** válasza:

az utolsó tök vicces.

már írtam korábban 5 hónap van a kettő között. ja, tudom mitől lesz a gyerek, a megszakításos módszer azonban nem tudom miért nem működött, előtte évekig igen, eszembe sem jutott, hogy miért történne másképpen.

2010. okt. 28. 16:03
 24/30 A kérdező kommentje:
3 hónaposom van, párszor elfelejtettem bevenni a Cerazette-t, begolyóznék, ha...
2010. okt. 28. 16:34
 25/30 anonim ***** válasza:

15:57-nak

Azért ti sem vártatok sokáig:-)))

Nekem 19 hónapoos a kicsi (nagy 10 éves) de ha két hónap múlva szülnék megint...nos hát még viccnek is rossz lenne

2010. okt. 28. 19:08
 26/30 anonim ***** válasza:

13:16-os vagyok!

A két fiú között 9 hónap van, mert a másodikkal előbb beindult a szülés! Egy évben születtek!

2010. okt. 28. 20:08
 27/30 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó a kis korkülönbség, nem értem azokat, akik ájuldoznak ettől.
2010. okt. 29. 08:52
 28/30 anonim ***** válasza:

utolsónak:

Embere válogatja.

Én a kis korkülönbségre mondom, hogy : kösz, de nem.-)))

Nekem 9 év van a kettő között, 6-7 évneél kisebbet bne akartam, így alakult.

A kicsi 19 hónapos- valahogy el sem tuddnám képzelni, hogy itt legyen egy pár hónapos baba mellette, valahogy nekem még ő is kicsi.

Azért meg nem szültem volna, hogy hamarabb túl legyek rajta, nem ekll visszamenni dolgozni, legyen kivel nagynak játszania.....

Megjegyzem így is van, a testvérek testvérek, de általában mindenkinek van barátja.

És szeruintem a szervezetnek sem a legideálisabb a szülés után hamar újra teherbee esni.

2010. okt. 29. 09:22
 29/30 Kriszti83 ***** válasza:
Nálunk 25 hónap lesz a két gyermek között.
2010. nov. 3. 21:58
 30/30 anonim ***** válasza:
nálunk 17 hónap van köztük és mi örülünk neki. a nagy 2008. májusi, a kicsi 2009.októberi. Elég nehéz volt az eleje a kicsivel, de megérte. mára tök jól elvannak :)
2010. nov. 3. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!