Legrövidebb idő ami a szülésedtől a következő teherbeesésedig eltelt?
Jézusom, némely választól borsózik a hátam. Lassan előkerülnek azok az esetek is, akik még szülés előtt újra teherbe estek ...
A kisfiam 21 hós lesz, amikor érkezik a kistesó.
az utolsó tök vicces.
már írtam korábban 5 hónap van a kettő között. ja, tudom mitől lesz a gyerek, a megszakításos módszer azonban nem tudom miért nem működött, előtte évekig igen, eszembe sem jutott, hogy miért történne másképpen.
15:57-nak
Azért ti sem vártatok sokáig:-)))
Nekem 19 hónapoos a kicsi (nagy 10 éves) de ha két hónap múlva szülnék megint...nos hát még viccnek is rossz lenne
13:16-os vagyok!
A két fiú között 9 hónap van, mert a másodikkal előbb beindult a szülés! Egy évben születtek!
utolsónak:
Embere válogatja.
Én a kis korkülönbségre mondom, hogy : kösz, de nem.-)))
Nekem 9 év van a kettő között, 6-7 évneél kisebbet bne akartam, így alakult.
A kicsi 19 hónapos- valahogy el sem tuddnám képzelni, hogy itt legyen egy pár hónapos baba mellette, valahogy nekem még ő is kicsi.
Azért meg nem szültem volna, hogy hamarabb túl legyek rajta, nem ekll visszamenni dolgozni, legyen kivel nagynak játszania.....
Megjegyzem így is van, a testvérek testvérek, de általában mindenkinek van barátja.
És szeruintem a szervezetnek sem a legideálisabb a szülés után hamar újra teherbee esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!