Tényleg kiöntitek a bekevert, tápszert, ha megmarad?
de jó lett volna ezt a pár sort két éve olvsni.... :-S
hogy én mennyi tápit kiöntöttem, annyira össze-vissza evett a gyerek, ritkán találtam el, hogy mennyire éhes. Mármint 4óránként kért enni, de a mennyiség mindig változott nála. :-)
na mindegy- most a kicsivel más a helyzet, ő sose hagy az üvegben, de ha hagyni fog, én sem öntöm majd ki! :-)
Nekem az orvos mondta, hogy a maradékot nyugodtan lehet hűtőben tárolni a következő etetésig.
Viszont most, hogy már éjszaka nem eszik, az esti maradékot inkább kiöntöm, reggelig már nem akarom tárolni.
Nálunk apa vagy a cica itta meg. Nem mertük a megmaradtat odaadni, amibe beleivott. De volt olyan is hogy ikerteso nem lakott jól és megitta a maradékot.
A kórházakban tényleg előre bekevernek 1 napi mennyiséget, de amibe baba ivott azt kiöntik.
Bekeverheted te is és mindig egy picit adsz belőle.
Én már 10 hónapja kiöntöm. Lehet, hogy a Tápszergyártok rajtam gazdagodnak, de én ezt most hallom-olvasom elöször, hogy elrakjátok a maradékot.
Én ezután is ki fogom önteni,Jobb félni mint megijedni!
Nem győztetek meg, hogy ez jó így!
Mivel mindent megkóstolok, mielőtt odaadom a babámnak, ezt is megkóstolom minden egyes alkalommal, amikor odaadom neki.
Tegnap elraktam hűtőbe ami megmaradt, 3 óra múlva felmelegítettem, megkóstoltam, mivel nem volt semmi baja, odaadtam neki. Nem volt gond:))
A védőnőm ez is megkérdeztem, azt mondta, hogy kb. ugyanúgy viselkedik, mint az anyatej. Azt sem önti ki az ember, ha nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!