Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha nem issza meg babátok a...

Ha nem issza meg babátok a tápszert, kiöntitek, vagy újra melegítitek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Általában 3 órahosszáig jó az elkészített tápszer, én néha újramelegítem, de csak mondjuk úgy 2 óráig bezárólag. Ha addig nem kellett, utána már kiöntöm.
2011. febr. 10. 13:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia

Nem szokott sokat hagyni.Max 60 milit.Dragabb megmelegiteni mint ujat csinalni :SInkabb kiontom vagy reggel azt teszem a kavemba, ha reggel nem issza meg.

Az anyatejet inkabb megmelegitettem mert annak minden cseppje fontos....foleg, hogy nekem csak tenyleg par csepp volt :S

2011. febr. 10. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha sokat hagy azonnal beteszem a hűtőbe és később megmelegítem neki. Ha több mint a felét megissza akkor kiöntöm a maradékot.
2011. febr. 10. 13:50
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Kiöntöm, apával van is vita belőle. 16 hós, néha 300 ml tejcsit iszik, néha 150 ml-t. És ha kevesebb van, sír, inkább többet csinálok és kiöntöm. Nem takarékos, de így alakult.
2011. febr. 10. 13:58
 5/7 anonim ***** válasza:
attól függ mennyit hagy meg.ha 60 ml-nél többet akkor általában újra melegítem.
2011. febr. 10. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Barátnőm védőnöje mondta,hogy nyugodtan be lehet tenni hűtőbe és a következő etetésnél újra melegíteni!Semmi baja nem lesz se a babának se a tápszernek!
2011. febr. 10. 14:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsóval értek egyet. Addig bírja,mint a tej,hiszen tejalapú. Tedd be a hűtőbe,és legközelebb csinálj hozzá. Ami abból marad már öntsd ki. Vagy előbb itasd meg a megmaradtat és csinálj újat hozzá. Nna,remélem érthető voltam azért:) Nekem nincs annyi lóvé,hogy állandóan kiöntözzem,tejem meg igen kevés,úgyhogy nem pazarlok.
2011. febr. 11. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!