Mikor mozdultatok ki először gyerek nélkül?
2 hetes volt, akkor mentem körmöshöz. Géllakk, egyszínű, 40 perc alatt megcsinálja a körmösöm, plusz az út. Összesen másfél órát se voltam távol. A férjemmel volt itthon, minden rendben volt. Mondjuk nagyrészt tápszeres volt már akkor is, így nyilván kicsit egyszerűbb.
Kb.1 hónapos lehetett, amikor fodrászhoz mentem. Na az hosszabb mutatvány volt. Kb.3 órát voltam ott, de a végére már minden bajom volt. Nem volt kényelmes, fájt a hátam, szenvedtem, mint a kutya. :D
A gyerek meg totál jól elvolt itthon apával.
Amikor együtt mentünk el a férjemmel először otthonról, az 8 hónapos korában volt. A legjobb barátnőm volt vele, és az ő párja. Este 7 körül mentünk el, éjfélkor otthon voltunk. Ők fürdették, etették, lefektették. Bár elaltatni nehezen ment, de csak mert örült, hogy ott vannak, és mindenáron játszani akart. :)
Kb 6 hetesen mar anyukam vigyazott ra amig mi férjemmel randira mentunk. "Randi" egy ebed vol lb 2 orat voltunk tavol.
Hosszabban 4.5 hos vol mikor koncertezni mentunk 6-ejfelig anyum vigyazott ra es este is nakunk maradt kelni a babahoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!