Dr. Novák Hunor fitymakisokosát erdemes megvenni?
Biztos hogy szűkület van?
Vagy csak túl korán akarod, hogy az élettani szűkület megoldödjon?
Én megvettem, elsőgyerekes anyuka vagyok, nagyon sokat segített abban, hogy hogyan is kell ennek működnie, mi normális és mi nem az - sok benne a képanyag és tényleg sok volt számomra a hasznos információ, tanács.
Pedig előtte rengeteget olvastam, de egyrészt sok egymásnak ellentmondó információ volt, másrészt nem állt össze ilyen kerek egésszé, pedig nem vagyok aluliskolázott, szövegértési nehézséggel küzdő ember.
Viszont te félreérted szerintem ezt a videós dolgot. Ez nem arra van, hogy te ebből megoldd otthon a problémát. Ez segíthet megelőzni a gondot, illetve abban segít, hogy felismerd, ha gond van és időben szakemberhez tudj fordulni. Meg hogy el tudd dönteni, jó szakemberhez fordultál-e, mert sajnos még sokak a régi protokollokat követik.
Szóval szerintem nektek felesleges a videó, ilyen esetben már orvoshoz kéne menni, hogy ő véleményezze a dolog súlyosságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!