Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Novák Ferenc Örömteli nevelés...

Novák Ferenc Örömteli nevelés című könyvét olvasta valaki? Megéri megvenni?

Figyelt kérdés
Tiktokon láttam Novák Ferenc szemlézéseit a könyvből és nekem szimpatikus lett. Ajándékba adnám egy 3 és egy 1 éves gyerekes családnak. Szerintetek hasznos vagy tucatkönyv?
2024. febr. 5. 09:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jókat mond, alapvetően jó lehet a könyv. Én örülnék neki, de hogy akiknek adod? Azt nem tudom. Nem ismerem őket milyen beállítottságúak.
2024. febr. 5. 10:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne adj ilyet ajándékba. Hacsak nem ismered behatóan a nevelési elveiket, módszereiket.

Én is kaptam rengeteg ilyen könyvet, de csak porosódtak a polcon, maximum udvariasságból belelapoztam.

Az ilyen irodalom megválasztását hagyd meg a családnak. Inkább vegyél a gyerekeknek valami képes- vagy meséskönyvet.

2024. febr. 5. 10:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem vennék 1 és 3 éves gyerek szüleinek, hacsak nem kifejezetten ezt kérik. Ha olyan típusúak, még meg is sértődhetnek, mert azt hiszik, célzással adtad.

Tudod, mintha duci nőnek fogyókúrás receptkönyvet adnál.

2024. febr. 5. 12:53
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm amiket írtatok! Jogosak a felvetések. Unokahugaimról van szó, kb heti szinten találkozom velük, a szüleik után hozzám kötődnek a legjobban, ezért azt gondoltam, hasznos lenne, és nem tolakodás, mert tényleg érdekes technikákat fogalmazhat meg a videók alapján.

Szóval még mindig várom azoknak a tapasztalatát, akik ismerik a könyvet.

2024. febr. 5. 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az egyik legjobb könyv a témában. De lehet már elkéstem a válasszal.
2024. febr. 14. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!