Teljesen ki vagyok akadva?
ja 30
Vagy ha 1 kg-ot hizik az már sok egyes védőnőknek , ilyenkor mit mondanak a szülőnek? Hogy vegyen vissza a tápszermennyiségből? Ész megáll..
Nem olvastam mindent végig, de köszi a válaszokat. 3170grammal született és 52cm-vel és 2950grammal hoztuk haza. Tény, hogy nem egy dagadt baba ,de nem is sovány.hosszu ő nagyon a most már 58cm-jével és mivel egész nap mozog és nem alszik így szerintem feléli azt a kaját amit megteszik.
Amúgy, nem toltunk bele egy idegen tanácsara 120-at, csak próbáltuk, hogy mennyit eszik, csináltunk neki 120ml-t gondoltuk, ha nem kell neki, majd nem eszi meg. De mivel este evett utoljára, ez meg kora reggel volt így nyilván ehesebb volt , és ezért ette meg a majdnem 120-at. Néha van olyan amúgy hogy megeszi a 90-et és még ha csinálunk neki 30-at abból ég 10-et megeszik. De alapból a 90 megy neki le szinte majdnem mindig. De vinni fogjuk gyerekorvoshoz magánba (kisváros,itt heti egyszer van doki, és hát nincs a toppon), hogy most akkor mi legyen: tápszervàltás, sűrítő, vagy oké ez így ahogy van, ő ilyen fajta baba.
3 hónapos kislányom 4050gr és 59 cm volt.
Vékony de soha senki nem csesztetett.
Ne gondold túl és engedd el a füled mellett a védönőt!
Nem alultáplált a gyereked. Egyébként meg ha egyben nézik a perecentális vonalat akkor teljesen jó helyen lesz a baba. Ne csak a hosszú vagy csak a kilót nézze!
Elöször is mi az, hogy az orvos ráhagyja - az orvos a magasabb képzettségü valaki, neki van joga a védönöt felül bírálni, fordítva nincs.
Másodszor az sem érthetö, miért van egy védönönek joga a szülöt bíráslni, gyámhatóságot bekapcsolni, stb, ezt legfeljebb egy orvos tehetne bejelentést, egy egyszerü növérnek erre nem szabadna jogot adni.
Harmadszor nem értem, eleve miért van rájuk szükség, több országban (Ny-Európa) éltem eddig, sehol nem tartanak ilyeneket és senkinek nem hiányoznak, a szülöket meg terrorizálja senki, és a gyerekek mégis egészsegesen nönek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!