Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Teljesen ki vagyok akadva?

Teljesen ki vagyok akadva?

Figyelt kérdés
A védőnő azt mondta a lassan 3 hónapos lányomra, aki eddig 3 óránként 90ml-eket evett meg, hogy csak a minimálisat hizta (4530g ,58cm) és most már meg KELL ennie a 120ml-t, mert nem fog hízni. A 3 óránkénti 120ml esélytelen volt, a 90ml simán megy neki. Ma reggel etettuk a férjemmel, megette a 120-at (este evett utoljára mert éjjel nem kel fel) és azzal a lendülettel vissza is jött az egesz. Aztán adtunk neki 90-et, mert éhes maradt nyilván, azt simán megette. Első gyerekem. Tényleg van ilyen, hogy ennyi meg ennyi idős gyereknek ennyit meg ennyit KELL megennie? És ha nem megy neki? De gyarapodik? Most úgy döntöttünk, hogy magán gyerekorvoshoz visszük jövő héten a gyereket,hogy mi legyen, vagy mit csináljunk, vagy úgy mégis. Tökre kivagyok, hogy szegény gyerek kínozva lett, mert még KELL ennie azt az adagot (persze ezek után 90-et fogok neki adni továbbra is, míg orvossal nem beszéltünk).
ápr. 19. 07:40
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
59%

10!

A vedononek joga van értesíteni a hatóságokat ha úgy látja, az általa gondozott gyerekkel valami probléma van. Ha az orvosnak jelzi, hogy problémát lát, és az orvos nem lép, omis bajba kerülhet.

ápr. 19. 08:23
 12/38 anonim ***** válasza:
69%

11# Igen, amit az orvos megvizsgál, de ha ő orvosként nem lát problémát, a védőnőke a feje tetejére is állhat a 0 tudásával. :D Oda is elég lenne egy okj képzés egyébként.

Gondolom ráhagyta a doki.

ápr. 19. 08:26
 13/38 anonim ***** válasza:
2%

"Gondolom ráhagyta a doki.

Vagy ő is úgy latta, igaza lehet q vedononek. Plusz simán lehet, hogy a védőnő több tapasztalattal rendelkezik, mint a gyerekorvos.

ápr. 19. 08:28
 14/38 anonim ***** válasza:
Ezt már tegnap kérdezted.
ápr. 19. 08:35
 15/38 anonim ***** válasza:
61%
13# Én gyerekorvosok, védőnők között mozgok.. nincs több tapasztalatuk elhiheted. Amit bemagolt tankönyv vagy még sajnos az sem. A legtöbb ilyen marha, sajnos. Tisztelet a kivételnek, de az is igaz, hogy a miénk is szimplán dísz. De akkor is túlzás ehhez egyetem, ez van. Ha gond van, nem is hozzájuk fordultam, hanem kompetens személyhez. Egyébként írta a válaszoló, hogy negatív lett mindene a gyereknek, az orvost se érdekelte, a védőnő még is pörgött. No de ahol igazán probléma van, vagy a putriba fosnak a nagy darab apukának beszólni. :) Na ugyanígy lehet csendbe maradni a normális embereknél is.
ápr. 19. 08:56
 16/38 anonim ***** válasza:
14# Akkor jól láttam, hogy ugyanez volt tegnap.:D
ápr. 19. 08:57
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Védőnőnek csak bólogass....aztán meg annyit adj neki, amennyit kér. Igény szerinti etetés. Ha 90 ml-t, akkor annyit, ha 150 ml-t, akkor meg annyit. Ne foglalkozz másokkal, csak a babád igényeivel.
ápr. 19. 09:00
 18/38 anonim ***** válasza:

16, igen.

Nem értem miért van értelme naponta kérdezni ugyanazt.

ápr. 19. 09:33
 19/38 anonim ***** válasza:
Főleg, hogy sokszor ugyanazok válaszolják majd ugyanazt.
ápr. 19. 09:35
 20/38 anonim ***** válasza:
34%

"Én gyerekorvosok, védőnők között mozgok.. nincs több tapasztalatuk elhiheted. "

Vagy mégis. Ha a védőnő 60 körüli, az orvos meg most végzett, egészen biztosan a vedononek van több tapasztalata kisgyerekekkel. De mindegy, mindenbe bele lehet kötni. Amúgy meg ahhoz az orvoshoz se vinnem többet q gyerekem, aki "rahagyta" a vedonore

ápr. 19. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!