Mi a tapasztalatotok kell büfiztetni vagy nem? Nekem nélküle bukik.Ez a cikk felnyomta a vérnyomásom.Hány fiatal anyuka döl be majd ennek? Még a kórházban énsem büfiztettem,bukott is,itthon is,torkába is ment... Lent a cikk..
"Dr Pamela Douglas írja: „A kutatásokból tudom, hogy a babák – még ha etetési gyakorlati gondok vannak is – nem nyelnek nagy mennyiségű levegőt szoptatás vagy a cumisüvegezés közben, bár gyakran ezt állítja mindenki”.
Jó neki, hogy a kutatásokból tudja... én meg tapasztalatból tudom, hogy ha a babámat nem büfiztetem, akkor utána kínlódni fog addig, amíg fel nem veszem és függőlegesen nem tartom legalább 10 percig. Kíváncsi vagyok, hogy a kutatásai szerint hogy kerül a gyerekbe annyi levegő, amitől etetés után néha akkorát büfög, hogy belezeng a ház. Tudom, vannak babák, akik jól elvannak büfiztetés nélkül, de ez sajnos nem igaz mindenkire.
Én pl sosem büfiztettem a kisfiam. Mindig elaludt szopi közben, így békén hagytam.
6 hónapos koráig kétszer bukta vissza a tejet, azt is játék közben.
#3. Nalunk is ugyanígy volt.
Szerintem babafüggő.
A nagyobbik lányomat nem bufiztettem, sosem bukott.
Most a kisebb szokott néha, őt kell azért.
Egyébként nem egy cikk alapján döntöm el mit csinálok, inkább adok a háziorvos és a védőnő szavára más témában is. Ezenkívül én látom mi kell a gyerekemnek, akármit írhatnak.
Nem kell ezen kiakadni.
Tápszeres gyerekemben még úgy is alig maradt kaja, ha folyamatosan függőlegesen volt. Refluxos volt, szinte megállt a kanál is a tápszerben, mégis úszott még a lakás is. És még így is nehezen gyarapodott.
Anyatejes gyerekemet soha nem kellett büfiztetni, egy csepp se jött ki belőle.
ez totál babafüggő.
Fiamat pl 1x sem böfiztettem, életében nem bukott.
Lányomat ha 1 órán keresztül böfiztettem is képes volt még függőleges helyzetben is bukni 2x kajánként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!