Mit lehet elrontani egy baba gondozása során?
Az elhanyagolással lehet elrontani, de aki jól akarja ezt csinálni annál nem fordul ez elő.
Első gyerekkel szerintem mindenki követ el hibákat, de egyik sem okoz általában helyrehozhatatlan dolgokat.
De hogy írjak példát sosem szabad egyedül hagyni pelenkázón vagy magaslaton, mert leeshet, és annak lehetnek nagyon súlyos következményei. Talán ez olyan amire nem gondol mindenki amíg a pici nem annyira mozgékony.
Egyébként etetni, fürdetni, altatni, pelenkázni kell örökké.
Mi például nem tudtuk hogyan kell a szűkítő párnát betenni az autós hordozóba, amire rájöttünk, majdnem nem is kellett, de nem sokat használtuk amúgy sem.
Nekem pl nem mondták hogy a fiúknak is kell csípőtorna.
Nem tudom e miatt -e, de 2 hónapig terpeszpelus kellett neki.
"Elrontani" sok mindent el lehet. Nekem pl rossz alvó a babám, hozzá szoktattam a cumis alváshoz, össze vissza váltottam tápszert mert hasfajos volt pedig volt bőven tejem (mindenki azt mondta hogy kinovi de nem bírtam ki a kegyetlen éjszakákat)
Túl sok mindent vásároltam meg neki, túl hamar kezdtem a hozzataplalast és még sorolhatnam
Addig nem fogsz kárt tenni benne ameddig eteted és pelust cserélsz és szereted.
Ha tápszeres lesz extrán oda kell figyelni hogy hogyan kell elkesziteni, ha anya tejes akkor a pelenkák száma fontos (legalább 6 pisis pelusnak lennie kell egy nap)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!