Szoptatás befejezése után adtatok tejitalt/tápszert a babátoknak?
Lehet erős volt a birka de akinek nem inge ne vegye magára.
A tejjel kapcsolatosan tényeket írtam le. Ezek az információk a mai világban mindenki számára elérhetőek, mégis inkább a "barátnőm gyerekének se lett semmi baja tőle" vagy a "mi is így nőttünk fel" stb. elvek alapján táplálják a gyereküket..
Azért nem egy nem két anyukát ismerek aki, valóban megy mint a birka egyik a másik után a hülyeségbe.
Ha csak egy anyuka is megfontolja amit írtam és utána néz ezek után ennek, és így csak egy kevesebb beteg felnőtt lesz, nekem már megérte, birka ide vagy oda.
Nem. Sima tejet néha próbáltam, de nem ízlik neki. Amúgy én is úgy tudtam, hogy nem ajánlják ma már a tehéntejet nyakló nélül adni a babáknak, de nekünk pl a gyerekorvos mondta, hogy pedig kéne ha már nem szoptatok (1 éves kora után hagytam abba). Szóval nem a barátnőm testvérének a kiskutyájának a tanácsára akartam neki tejet adni, hanem gyerekorvosi tanácsra. Nem tudom hol kéne utána nézni, de az internettel az a baj, hogy mindenre és mindennek az ellentétére is vannak érvek. Szóval amíg orvosok nem értenek egyet a kérdésben, addig nem tudom miért kell tahón módon lebirkázni azt aki elveszik az információk rengetegében.
Mindegy, nekem megoldotta a kérdést a gyerek, nem szereti, így nem kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!