Szoptatás befejezése után adtatok tejitalt/tápszert a babátoknak?
Bolti tejet .
Mai napig issza reggel este.
Két éves.
Akkor adj neki tejtermékeket.
Van aki szoptatás után semmit sem ad a gyereknek(tejitalra, tejre gondolok)
Nem. Én nem adtam neki ilyesmit. Őszintén, eszemben sem volt rászoktatni ezekre.
Amúgy tejet sem adtam neki egész az oviig (4 évesen kezdte mert évvesztes) semmi szüksége nincs rá. Abszolút egyet értettem a gyerekorvosunkkal aki szerint a tehentej káros az ilyen kis gyereknek.
Adtam vajat, sajtot, túrót, joghurtot stb.. de tejet nem.
(Nem akarok ennél mélyebben belemenni de csak gondoljunk arra hogy a bolti sovány tejben decinként 5g extra gyorsan felszívódó szénhidrát van. Sok birka nő nyomja a gyereknek a tejet a meg birkábbak a tejbe a cukros kakaót aztán csodálkoznak ha a kis cuncika 40 kilós lesz 6 évesen meg 25 éves korára cukros.. szóval már csak ezért sem jó a tej.. önmagában se..)
Az 5-ös tök jól leírta és le lett pontozva. Kicsit elkéne gondolkodni, miért fáj ennyire az amit írt, lehet azért mert igaz.
Bár tény hogy a megfogalmazásából kihagyhatta volna a birkázást, de ez van. Attól még a többi része hasznos.
Hasznos, de a birka az tényleg túlzás.
Szerintem pont az miatt pontozták le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!