1,5év körüli babátokat mikor teszitek le aludni napközben?
Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 12:22
1/10 anonim válasza:
Most 20 hónapos a kisfiam. Kb. 2 hónappal ezelőttig 11-től aludt. Most már ebéd után, 1-2 óra között. Persze vannak kivételek, mint a mai nap is. Korábban kelt mint szokott, és már 11 óta alszik.
2/10 anonim válasza:
Ja, és mindég akkor viszem amikor ő akar menni aludni. Nem amikor "aludni kéne". Csak azért írtam le, mert hallottam olyat, hogy szegény gyerek 1 órán át is vergődött, sírt, mert nem volt álmos, de anyuka úgy gondolta, hogy aludni kell és kész.
3/10 anonim válasza:
Még csak 13 hónapos, de fixen délben megy aludni, addigra megborul. 8-9 között kel általában. Ha valamiért előbb vagy később kel, akkor előfordul max. fél órás csúszás, több nem szokott lenni.
4/10 anonim válasza:
a fiam nyolckor kel reggel,és pontban délben alszik el,este pedig nyolckor,13,5 hónapos.Reagálva a fentebbi válaszra.A fiam soha nem tűnik álmosnak délben,nem jelzi semmivel,de két perc alatt elalszik.mindig.Úgyhogy lehet,hogy úgy tűnik,hogy én akkor viszem aludni,amikor én úgy gondolom,de mindig elalszik délben sírás nélkül.
5/10 anonim válasza:
12.26-at vagyok. Ez így más persze. Én arra értem, amikor nem álmos a gyerek, és sír. Sajnos ismerek ilyet, ebéd után viszi aludni, mert aludni kell. Úgy sajnálom.
6/10 anonim válasza:
19,5 hónapos.
Ebéd után, délben szokott kajálni. Mondjuk ma későn kelt, majdnem 9-kor( fél 8 körül szokott) úgyhogy még nem alszik, itt molyol mögötttem a járókánban, de ilyenkor már aludni szokott
7/10 anonim válasza:
Kislányom lassan 15 hónapos.
Kb 7 körül szokott felkelni,és olyan 12-2 körül szokott álmos lenni.
Ez nálunk attól is függ,hogy pl ma is voltunk babaklubba,és mikor hazafelé betettem a kocsiba délben,már csukta is le a szemét,mert úgy elfáradt. :)
Ha meg egy kicsivel később kel,mondjuk 8-kor,akkor meg 2.ig simán kibírja..
De olyan is volt már,hogy csak 1/2 4-kor aludt el,de ez a rekord nálunk :) Ez is azért,mert akkor voltak nálunk,és gondolom az összes játékot megkellett mutogatni,és hát ő sem akart lemaradni semmiről sem.. :)
8/10 anonim válasza:
Kisfiam 16hónapos!reggel 9fele kel,2órakkor szundit kb.2-3órát,ekkor már álmos!este 9:30 körül feltetem le!én is ismerek olyat,aki ebéd után röktön lefekteti,holott még nem álmos!ezt én sem értem!
9/10 anonim válasza:
Minden nap dél körül elalszik és mindjárt kel:)Amikor álmost de már 1 éves kora óta így alszik eddigre fárad el nyűgösködik aztán leteszi játékközben a fejét és alszik fél 12 kor ebédelünk!Majd mikor elalszik felteszem az ágyra!
10/10 anonim válasza:
Szia! 19 hónapos a kislányom. Reggel fél 7-7 között kel és 12-13 óra között teszem le délután aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!