Tényleg nem kell vékony sapka sem egy 7-8-9 hetes babára ,ha az ember viszi valahová?
Egyébként meg mindenki azt csinál amit akar nem? A kérdésre válaszoltam, nektek is azt kellene tenni, minthogy a válaszokba köttök bele hajnalban.
Huzatot kap a ful 😄
Szegyellnem magam ha ennyi eszem lenne.
Eszaki orszagban lakom, telen, minuszban van a gyerekeken sapka. A csecsemokon sincs 5 fok utan mar.
Es lass csodat, a gyerekek NEM betegek, van immunrendszeruk, nincs az, hogy az ovodabol hianyzonak.
23. Hiába írod nekik, nem tudják elképzelni, hogy ilyen lehetséges. Tesómék sem hittek nekem, hogy itt (szintén észak) a gyerekek minuszban is jégkrémet esznek, 10 fokban meg pólóban vannak a játszótéren. Aztán mikor látogatóba jöttek, csak néztek, hogy mennyivel másképp állnak a hőmérséklethez
az itteni szülők.
Magyarországon mindig is ez volt, gyerekként én is folyton be voltam minden szarba bugyolálva, aztán izzadtam, mint a ló.
"Huzatot kap a ful 😄
Szegyellnem magam ha ennyi eszem lenne."
Kezdheted is! ;)
Ha fülfájós lennél tudnád. Addig meg csak a szád jár. 40 fokban képes begyulladni a fülem a huzattól.
Ez nyilván nem azt jelenti, hogy 40 fokban is sapkát húzok és a gyerekre is, de aki érzékeny, annak bizony árt a "fülre ártalmatlan szellőcske".
Legutóbb a kisfiamnak gyulladt be. Neki nem a széltől, hanem a nátha "ment rá" (a nem tökéletesen ürülő orrválladék). Utána bizony neki is érzékeny volt a füle. Pólóban és vékony sapkában szaladgált. Na az volt az érdekes látvány! ;)
25!!
Nem Magyarországon élek. Sokat fúj mostanában a szél nálunk így adok a 2 és fél hós gyerekemre egy vékony sapkát vagy fejpántot. Te azt csinálsz amit akarsz Magyarországon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!