Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg nem kell vékony sapka...

Tényleg nem kell vékony sapka sem egy 7-8-9 hetes babára ,ha az ember viszi valahová?

Figyelt kérdés
ápr. 7. 18:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként meg mindenki azt csinál amit akar nem? A kérdésre válaszoltam, nektek is azt kellene tenni, minthogy a válaszokba köttök bele hajnalban.

ápr. 8. 08:56
 22/31 anonim ***** válasza:
85%
Mostanában minden gyereket túlöltöztetnek amúgy. Ezt látom az utcán is. Ránk meg hülyén néznek, miért nincs kabát 24 fokban a gyereken, a játszótéren mint a véres rongyra úgy néztek a fiamra komolyan, mert játszós nadrágban meg hosszú ujjú felsőben volt csak- és én még azon izgultam, hogy beiizad. Kislányok meg kabátban játszottak, üldögéltek, anyukák talpig pulóverben, míg mi a férjemmel izzadtunk pólóban is. Nem vágom mi van mostanában ezzel a beöltözősdivel.
ápr. 8. 10:54
 23/31 anonim ***** válasza:
42%

Huzatot kap a ful 😄

Szegyellnem magam ha ennyi eszem lenne.

Eszaki orszagban lakom, telen, minuszban van a gyerekeken sapka. A csecsemokon sincs 5 fok utan mar.

Es lass csodat, a gyerekek NEM betegek, van immunrendszeruk, nincs az, hogy az ovodabol hianyzonak.

ápr. 8. 11:32
 24/31 anonim ***** válasza:
48%
Mert szerinted minek adnak a gyerekre sapkát? Csak úgy kérdezem, mert én érzem magam tudatlannak a helyedben.
ápr. 8. 11:41
 25/31 anonim ***** válasza:
77%

23. Hiába írod nekik, nem tudják elképzelni, hogy ilyen lehetséges. Tesómék sem hittek nekem, hogy itt (szintén észak) a gyerekek minuszban is jégkrémet esznek, 10 fokban meg pólóban vannak a játszótéren. Aztán mikor látogatóba jöttek, csak néztek, hogy mennyivel másképp állnak a hőmérséklethez

az itteni szülők.

Magyarországon mindig is ez volt, gyerekként én is folyton be voltam minden szarba bugyolálva, aztán izzadtam, mint a ló.

ápr. 8. 11:42
 26/31 anonim ***** válasza:
49%

"Huzatot kap a ful 😄

Szegyellnem magam ha ennyi eszem lenne."

Kezdheted is! ;)

Ha fülfájós lennél tudnád. Addig meg csak a szád jár. 40 fokban képes begyulladni a fülem a huzattól.

Ez nyilván nem azt jelenti, hogy 40 fokban is sapkát húzok és a gyerekre is, de aki érzékeny, annak bizony árt a "fülre ártalmatlan szellőcske".

Legutóbb a kisfiamnak gyulladt be. Neki nem a széltől, hanem a nátha "ment rá" (a nem tökéletesen ürülő orrválladék). Utána bizony neki is érzékeny volt a füle. Pólóban és vékony sapkában szaladgált. Na az volt az érdekes látvány! ;)

ápr. 8. 11:46
 27/31 anonim ***** válasza:
64%
És egyszerűen hiába beteg mindig minden óvodás gyerek folyamatosan, nem veszik a lapot , hogy ez a túlöltöztetés miatt van , hanem még jobban bebugyolálják, ördögi kör.
ápr. 8. 11:46
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

25!!

Nem Magyarországon élek. Sokat fúj mostanában a szél nálunk így adok a 2 és fél hós gyerekemre egy vékony sapkát vagy fejpántot. Te azt csinálsz amit akarsz Magyarországon.

ápr. 8. 11:59
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
28.Ha normálisan elolvastad volna a válaszomat, akkor rájöttél volna, hogy én sem Magyarországon élek🤦‍♀️
ápr. 8. 12:43
 30/31 anonim ***** válasza:
29, pontosan és azt állítottad, hogy csak Mo-n adnak sapkát. Ezt cáfolta a 28-as.
ápr. 8. 13:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!