Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg nem kell vékony sapka...

Tényleg nem kell vékony sapka sem egy 7-8-9 hetes babára ,ha az ember viszi valahová?

Figyelt kérdés
ápr. 7. 18:17
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
8! Délben meg kb délután 5-ig. Nyilván nem akkor vittem ki a gyereket. De ha akkor vittem volna ki az senkiben nem merül fel, hogy mi felnőttek is pikk pakk napszurast kapunk, hát akkor egy kutacsa be nem nőtt, kevés hajjal rendelkező CSECSEMŐ? hála istennek ma normális tanácsokat is kaptam , na nem itt, úgyhogy már tudom, hogy kell JÓL öltöztetni egy ekkora babát.
ápr. 7. 21:16
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Mi a bánatnak írsz ide ki kérdést ha úgyse tetszik egyik válasz se és mész a saját fejed után?🤦🏻‍♀️ Ja, mert nincs otthon a férjed akit ba*ogathatsz és inkább itt éled ki magad addig is.

Ja! Egyébként én az ovival szemben lakom (ott is dolgoztam) és egyik gyereken se volt ma sapka. Hoppá.🫣🫣🫣🫣🫣

ápr. 7. 21:51
 13/31 anonim ***** válasza:
71%
Én adtam a lányomra egy sapkát 20 fokban is, most már egy fejpántot adok aki takarja a fülét mert fúj a szél.
ápr. 7. 22:16
 14/31 anonim ***** válasza:
60%

A szelnek meg a fulnek mi koze egymashoz ?

Ugye megvan, hogy ez valami 80 ‘as evekbeli magyar berogzott baromsag ?

2024 van fejlodni kellene, konyorgom !!

Ezert kullog az orszag a vilag vegen, mert se**buta a nepe!

ápr. 8. 00:13
 15/31 anonim ***** válasza:
52%
13🤦‍♀️ 20 fokban sapka???
ápr. 8. 05:51
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

28 fok volt kb a hétvégén, de tűzött a nap. Mi a fiamnak vékony napkalapot vettünk elő, mert a saját fejemen is éreztem, hogy tűz a nap, kár hogy magunknak nem vittünk.

Inkább a napvédelem irányába gondolkoznék már itt április közepén. Nem a hideg elleni védelem a legfontosabb.

ápr. 8. 06:41
 17/31 anonim ***** válasza:
78%
Én adnék rá reggel. Elég sokáig sapkáztunk, tényleg csak 20 fokban nem adtam rá. Nyáron meg a nap miatt kell kis kalap vagy vmi.
ápr. 8. 07:43
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra is fenntartom, hogy ha szél- és napárnyékban van egy baba, mondjuk a mózesben és nyári meleg van, mint tegnap délben, akkor teljesen felesleges a fejét sapkával melengetni pluszban. Bundazsákos barátném, te ezt élvezed?
ápr. 8. 08:15
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Fetise a bundazsak, a sapka és az öltöztetes.

Már kételkedem, hogy valóban anyuka.🤣

ápr. 8. 08:40
 20/31 anonim ***** válasza:
69%

15!

Igen, 20 fokban sapka, nem értem miért kérdezel vissza, magyarul írtam nem?

14!

A fülnek meg a szélnek annyi köze van egymásnak, hogy huzatot kaphat a fül.

ápr. 8. 08:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!