Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom 11 hetes és nem...

Kislányom 11 hetes és nem tartja a fejét?

Figyelt kérdés

Utál hason lenni.( pedig hason alszik el 2-3 órákat lehúz így)

De amikor ébren van és nem fáradt leraknám de elkezd sírni 3 mp után.

Megtudja emelni egy picit ugy hogy a karjara tamaszkodik.Hátról hasra forgatom át hogy szokja, raktam mar a pelenkazón hasra, a kanapén, rajtam is feltudja magát emelni de nem tartja meg sokáig, fejét forgatja jobbra balra. Van okom aggódni? 2 hós státuszon 2 hete az orvos aztmondta hogy teljesen rendben van de mégis aggódom. Ok hogy nem minden baba egyforma és nem fejlödnek egyformán, mégis úgy látom tiktokon meg instán hogy minden baba keni vágja a hasalást az enyém meg ordít.

ápr. 7. 13:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Már az is baj ha az ember aggódik. Köszönöm a hozzászólásokat mindenesetre.
ápr. 7. 19:38
 12/16 anonim ***** válasza:

Ne elozzel meg semmit, erre semmi szükség.

Várd ki, hogy a gyereknek egyáltalán van-e valami baja vagy nincs

Egyenlőre úgy néz ki a leírások alapján, hogy úgy viselkedik mint egy átlagos gyerek.

ápr. 7. 20:17
 13/16 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm. Megpróbálom nem túl aggódni.
ápr. 7. 20:23
 14/16 A kérdező kommentje:
Jövök beszámolni. Most lesz 13 hetes és állandóan tartani akarja a fejét meg hasalni🤣
ápr. 20. 14:10
 15/16 anonim ***** válasza:

Na látod, mondtam én :))

(9es vtam)

ápr. 20. 14:36
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak na, egy paramami mindig túltolja a dolgokat :(.
ápr. 20. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!