Szerintetek jó súlyban van 11 hetes kislányom?
Figyelt kérdés
3550gr és 52 cm született,tápszeres baba milumil ha start kapja.Naponta 6x eszik 120ml körül,1 hónapos kora óta ezt a mennyiséget eszi,nem tudom neki növelni a mennyiséget mert nem kér többet.Gondoltam hogy másik tápszert iratok hogy jobban hízon.1 hónapos koráig700gr,2 hónapos korára850gr,most közel 3 hónaposan 5700gr és 61 cm,550gr hízott.Ti mit javasoltok?Amúgy szépen alszik este 1 szer kel fel enni.2013. aug. 21. 16:46
1/3 anonim válasza:
szerintem ez pont megfelelő, anyatejes babáknál is havi 500-1000 g közötti gyarapodás az ideális
2/3 anonim válasza:
Szia.Az én fiam 3580 grammal es 50 centivel szüvelett.11 hetesen volt 6300 gr es 62 centi.Ha az orvos nem mondott semmit nem hiszem h gond lenne 2 baba sem nő egyformán.Épp ma 12 hetes a fiam de ő tuti hizott a héten is :)
3/3 anonim válasza:
Szerintem jó súlyban van- igen. Nekem is születésétől tápisak voltak a fiaim,
a nagyfiam 3790-nel született és 3hónaposan 5920gramm volt, és 63cm. Ő 1hósan 4200gramm, 2hósan 5100gramm volt.
Én nem aggódnék a helyedben.
Egyébként esetleg a Start tápszerről leállhattok és ehetitek a sima 1-est. Mi is ilyen korban váltottunk.
Én fiam is a milumil startot ette először, utána az 1-est. :)
Jó babázást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!