Nem kevés ennyi kaki 11hetes kislányomnál?
Hetente 1szer szokott kakilni,de akkor nagyon nagy adagot anyatejes babám!most pénteken telt el az 1hét,már csütörtökön nyűglődött aztán másnap reggelre lett egy pici folt a pelusán!Aztán péntektől vasárnapig tovább tekergett majd vasárnap reggel megint 1kis folt lett!Majd egész nap tovább nyűgösködött!
Lázmérőzés nem segít,cukros kamillateát akartunk adni,de azt meg nem nagyon akarja meginni!
Ma még nem nyűglődött,lehet hogy csak ennyi volt a kaki?
Azért ez csak a 10. nap!vagy most elégedjek meg ennyivel mert a többit hasznosította a szervezete?
Esetleg az segíthet rajta legközelebb ha én iszom kamillateát kaki előtti nap?(tudom nem szabad sokat mert szárít)
Ötletek?
enyém is nehezen kakiló volt.
én nem vártam a 10. nap, egy hét után minden reggel kapott 5ml laevolacot és így a 10. napra lett kaki.
olyan havi 1x kapott így, orvos tanácsára, ő azt mondta, hogy 1 hét az belefér, de utána ne várjak mert lehet besül a vége és akkor lehet bélcsavarodás.
szóval szerintem ma azért adj egy kúpot vagy szirupot neki, 10 nap az már tényleg sok.
pocakmasszázst alkalmazd nála minden nap, aztán a hozzátáplálás majd pár hét múlva megoldja :)
Védőnőnk tanácsára adtunk neki egy fél kúpot, és még fogtuk a popiját amikor láttuk rajta hogy már nyomna és sikerült is neki!Hát ahogy gondoltuk, nem kis adag jött ki belőle!
Láthatóan meg is könnyebbült a kincsem :)
Köszönöm a válaszokat!
Szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!