Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam 6 hónapos és már...

Kisfiam 6 hónapos és már hetek óta próbálgatjuk az almát barackot sütőtököt (és ezek kombinációját). Mennyit kell belőle megenni naponta hogy kiváltson egy szopit?

Figyelt kérdés
Nagyon nem akar hízni (7kg most) és már mindent próbálok de nehezen megy. Ciciből nem eszik annyit amennyit kéne, tápszert nem mindig fogadja el, a rendes ételt szereti de nem eszik belőle sokat. Mit tehetek? Még mindig heti 120-150gr-ot kell híznia??? A doktor bácsink és a védőnéni kikerget ezzel a világból... :(
2009. jan. 5. 09:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én ficskám 8 hónapos 2 hónapja még mi is így szenvedtünk. Ne idegeskedj, 6 hónapos kor után havonta 10-20 dkg-ot híznak. Ne erőltesd, annyit eszik szerintem amennyire szüksége van. Engem a védőnőm nyugtatott, hogy elég a 10 dkg, mert decemberben csak annyit hízott.

2009. jan. 5. 09:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Havonta 10-20dkg? Jaj most nagyon megnyugtattál, mert én meg itt tusztkolom a kaját ahogy bírom. Kisfiam decemberben olyan 30dkg körül hízott! KÖSZÖNÖM!
2009. jan. 5. 09:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Mivel ilyen korban már sokat mozognak, ezért sokkal lassabban híznak. Ha pedig éhes lenne, azt észre vennéd. Ő tudja a legjobban, hogy mire van szüksége. Ha azt a "minimumot" megeszi ami szerinted legalább kell, és HAVONTA 15-20 dgk-ot hízik, akkor ne izgulj. Gondolj bele, ha egy éves korukig úgy híznának, mint ahogy kezdik, akkor iszonyatosan kövére lennének. Amíg jó kedvű és nem beteges, addig minden ok!
2009. jan. 5. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!