Ez a rezsi korlát nem veszi figyelembe ha valakinek most születik gyereke vagy télen és az ujjszülöttnek 25 fokra be kell fűteni, nem igazságtalan ez?
Miért kell 25 fokra felfüteni? Nem kell megfőzni azt a gyereket. Sosem fűtőttünk 25 fokra, pedig februári a gyerek. 22 volt a max napközben.
Sosem volt beteg, 1 éves múlt.
Fura, mi nem kaptunk olyan papírt, hogy 25 fokon "tartsuk"
Amúgy sétálni is csak 25 fokban viszed? Még nem nyitod ki az ablakot ha nincs 25 fok?
Semmi esetre sem kell, söt nem is lenne szabad az újszülöttet 25 fokban tartani!
Légy szíves, tegyé már fel egy képet, ahol azt írja egy orvos, hoyg a gyerekedet meg kell fözni otthon!
20 fok van nálunk, amikor hazahoztuk az újszülöttet a kórházból akkor volt max 22.
Most két éves és azóta is a max 22 fok, de inkább a 20 a jellemző.
25 fok nagyon nem egészséges .
Ne papir szerint nevelj gyereket kérlek
A legnagyobb hülyeség.
22,5 fok van nálunk, sosem fűtöttünk ennél többre, pedig két újszülöttet hoztunk már haza.
Nem tudom, honnan veszed ezt, 25 fok brutál sok.
A 25 fok valóban rengeteg. Koraszülött volt a fiam, de köszönte szépen 20-21 fokban remekül elvolt. Maximum addig volt 23-24 fok amíg fürdettem, és fürdés után felöltöztettem, de egésznap nem.
Alváshoz pedig kifejezetten ajánlott az alacsonyabb hőfok (19-20 fok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!