30 hetes terhes. Lecsúsztam a lépcsőn. A bal oldalam bevertem. A kislábujjam szétvágta a korlát. Jelenleg csak fekszem. Azóta ugrál rugdos mocorog és órákra bekeményíti a hasam. Nem vérzek györcsölök csak húzódik mindenem. Lehet gond?
Figyelt kérdés
2016. júl. 17. 18:34
1/8 anonim válasza:
Miért nem hívsz orvost, vagy mégy be az ügyeletre?
Nagyon szerencsétlen esetben akár meg is halhat a baba.
2/8 anonim válasza:
Miert nem mesz be az ugyeletre megnezetni magad? Latatlanban nem fog senki diagnosztizalni. Igen, lehet baja.
3/8 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért itt kérdezgetsz minket, ahelyett hogy azonnal orvoshoz mentél volna?? Én azonnal mentem volna az ügyeletre.
4/8 anonim válasza:
A bal oldal mit jelent? Ha nem a hasad és nem görcsölsz, vérzel, akkor nem hiszem, hogy gond lenne. Én 28 hetesen a2,5 évesemmel a kezemben lépcsőn felfele menet elestem, próbáltam tompítani kézzel az ütést, meg a gyerkőcöt is védeni valahogy, a sípcsontomat nagyon bevertem. Nyaraltunk, felhívtam a dokimat, azt mondta ha nem ütöttem be a hasam, mozog a kicsi, nem vérzek, nem lehet gond. De ha gondolod, menj el orvoshoz. Ha hanyatt fekszel akkor nyomod az eret (illetve a méhed nyomja), így a babához kevesebb oxygén jut, meg neked sem jó, ezért reklamálhat rugdodással, fordulj inkább oldalra. (Bár én mindig hanyatt ébredek reggel.)
5/8 anonim válasza:
Menj el orvoshoz! Engem nem nyugtatna meg, amit ismeretlen emberek mondanak. Ha nem tudsz kórházba menni, hívd fel legalább az ügyeletet, mondd el mi volt, és megmondják mit csinálj!
6/8 A kérdező kommentje:
Csakhogy tisztázzak pár dolgot.Mivel nem fért ki a teljes sztori.Természetesen mivel a korlát szétvágta a lábujjam bementünk a kórházba ahol elláttak.A babát nem nézték meg mivel nem estem rá és mozog.Nekik ez elég volt.A bal oldal azt jelenti hogy az oldalcsontra estem.
2016. júl. 18. 11:11
7/8 anonim válasza:
Én 27 hetesen estem el szintén a bal oldalamra, kicsit meg is ütöttem a hasam. Azonnal felhívtam az orvost, azt mondta, hogy ha nem vérzek és ha mozog a kisbaba, nincs semmi baj. Azóta 34 hetes vagyok, két uh-n is voltam az eltelt időben (külföldön élek, itt havonta kell menni), minden a legnagyobb rendben. A babát védi a magzatvíz, úh ha nincs vérzés és mozog, akkor minden oké.
8/8 A kérdező kommentje:
Már azóta minden rendben. Én is külföldön élek,csütörtökön voltunk pont uh-on. Hiába mondtam az esést akkor meg azelőtt is mikor bementünk vele, nem nagyon foglalkoztak vele mert rendesen mozog.
2016. júl. 26. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!