1 hónapos babával mennyire járkáltok sok helyre? Családi összejövetel étteremben nálatok belefér?
Nagyon szépen köszönöm a pro és a kontra oldalnak is.🥰
Mind a két meglátás hasznos volt, de tényleg.
Nálunk a család felé sokszor vannak korlátozások a túlféltésem miatt, amik nem tetszenek nekik, jó sok vitám volt már apukámmal és anyósommal is. Apukám azon, hogy a berekedt anyám maszkban jöjjön a gyerek keresztelőjére covid időszakban és messzebb legyen tőlünk annyira megsértődött (anyukám volt a beteg, de apukám sérült be), hogy nem jött a keresztelőre és kb 2 hónapig nem beszéltünk... De ragaszkodom az elveimhez. Nagy rokonlátogatásokat nem csinálunk jelenleg, eddig csak anyukám és apósom volt nálunk, de majd olyan 5-6 hetes korától jöhetnek a többiek is, akik ismerve engem direkt nem is piszkálnak még, hogy mikor jöhetnek, azt vàrják, hogy szóljak. Szóval én a mindenki össze akarja fogdosni a gyereket dolgon nem parázom, mert ismernek már engem. A sírás miatt sem paráznék, mert nem szeretnék 2 gyerekkel mindig begubózni, így a babát szeretném magunkhoz igazítani, szóval előbb utóbb csak megszokná, hogy úton vagyunk. Az etetés miatt sem izgatnám magam, mert elég leleményes és körülményes vagyok, bárhol megoldanám. Egyedül azért nem viszem, mert a sok emberből ki tudja kiben mi lappang és nem szeretném, hogy elkapja a kicsi, de ezt is el kell engednem, mert 1,5 hét múlva oviba megy a nagy, szóval onnantól kezdve aztán oly mindegy merre járunk, az ovis úgyis minden létező dolgot haza fog hozni.🫤
28, de bizony, hogy belém álltál, mert hiába magyarázod, az a megjegyzés nekem szólt. Én nem írtam egy szóval sem, hogy nem fogok "haldoklolni", keversz valakivel. És még valami. Te azt kérdezted, hogy kivitelezhető-e nálunk, hogy neki nem fogja meg és senki nem hajol fölé, én pedig arra válaszoltam, hogy igen, nálunk az, mert én határozott vagyok. Egy szóval sem említettem, hogy a kérdezővel mi a helyzet.
Még valami?
Családhoz jöttünk-mentünk, boltba mentünk, sétáltunk, tömegközlekedtünk.
Étterembe eszemben nincs még az egy évessel sem. Én nem tudnám úgy élvezni hogy folyton rá kell figyeljek. Akkor meg minek. Itthon is leginkább akkor eszek ha alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!