1 hónapos babával mennyire járkáltok sok helyre? Családi összejövetel étteremben nálatok belefér?
Az én babám 3 hetes de már voltam vele az OBIba (ház felújítás van és valakinek muszáj csempét választani), múlt hétvégén a húgom szülinapjan voltam vele, senki nem fogdosta/puszilgatta össze vissza mert tudják hogy nem lehet. Ráadásul elég gyakran kocsikazunk vele mert nincs kire bízni és valahogy el kell intézni a dolgokat, nem áll meg az élet mert ő megszületett. Nyilván indulás előtt megetetem, tisztába teszem és kész. Amint a hordozóhoz ér a háta már csukja is a szemét és úgy alszik mint a bunda.
Nekem is volt gatmetszesem de már rég nem érzem, ha itthon vagyok pedig akkor pihenek ezerrel.
Nem fogom burokban nevelni a gyerekem mert nem hiányzik hogy már egy kis szellőtől is taknyos legyen. 🫣
(Most a nagy osanyak lepontozhatnak😆)
Nem mentem egy hónaposan egyikkel sem, de biztos azért sem, mert mi szerencsétlenek vagyunk ilyen szempontból. Mindketten utálják a hordozót, a nagylányom 1,5 évesen kezdte megszeretni a babakocsit és azt autóban is azóta van el. Szóval nálunk ez úgy nézett volna ki, hogy 1 óra nettó ordítás, egy óra bájolgás, majd újabb 1 óra nettó ordítás, hát köszi nem. Mi vele így azt szoktuk meg, hogy csak oda visszük, ahova muszáj, így a kicsinél is ez lett a rend. Amit eltud valamelyikünk egyedül intézni (pl. bevásárlás), azt elintézzük és kész. Ahova muszáj menni, oda nyilván mentünk és mindketten 3-4 hónaposak voltak az első nyaralásnál.
A gyerekek egy hónapos korában én azt sem tudtam merre vagyok arccal előre, pl. szívesen rendeltünk kaját, de egy teraszra ki is ültem volna velük kajálni ha partnerek ebben (nem voltak), ezen ne múljon, ha az esne éppen jól, de egy nagy családi szülinapra, amire utazni kell, nem indultam volna el. Anyukám megértené, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!