Elvinnétek az 5 hónapos babátok egy családi összejövetelre étterembe?
En nem. Tavaly elott sogornom eskuvojere mi sem vittuk az akkor 1 eves lanyunkat. Jobb volt igy nekunk is es neki is. Anyosom egy kisse mmegsertodott akkor, de aztan gyorsan tultette magat, ha csaladi beket akar.
Ti vagytok a szulei, ti kell ott is a kicsivel foglalkozzatok, ha jo kezekben lesz otthon, akkor hagyjatok.
Én vinném, illetve vittem is. Az étterem, a sok újdonság bőven leköti őket, ráadásul nálunk mindenki versengve akart kicsit babázni, mutogatni a dolgokat neki, így mi is "pihentünk" közben.
De ha ti nem akarjátok, apósotoknak meg kell értenie, bár szerintem ő csak együtt akarja látni a családot és büszkélkedni az unokával.
Gyerekfüggő. Ahogy leírtad, inkább nem vinném. Két gyerekem van, az egyikkel borzalom volt menni bárhova is. Hasonló okok miatt, mint amiket leírtál. Vele még annyit sem tudtam megcsinálni, hogy babakocsiban volt, és mamán sírját rendbetegyem. Amint megállt a kocsi visított, ha kivettem mászott kifele a kezemből.
Másik gyerekemmel bármikor bárhova mehettünk, tök csendben nyugodtan elvolt az új dolgokkal. Babakocsiban is órákig, kézben is órákig:) Vele símán éttermeztünk, esküvőre mentünk, kirándultunk, tök "jó" baba volt.
De ezt akkoriban a család is belátta.
Köszönöm a válaszokat!
Az a probléma, hogy a fiamat is érdekli minden, főleg az ételek, így megállás nélkül a harc menne. Amíg nem tanult meg forogni, addig még csak-csak bírtunk vele ölben, de azóta mindent meg akar fogni és a szájába venni, ami az ételekre hatványozottan igaz. Mi biztos, hogy nem éreznénk jól magunkat, mert arról szólna az egész délután, hogy valahogyan őt kordában és csendben tartsuk. Vadidegenek ölében nincs el, és sajnos a férjem családja szinte teljesen vadidegen, mióta megszületett, 4-szer látták, hiába hívjuk őket, sosem érnek rá feljönni, így nem tudnánk odaadni nekik, amíg mi eszünk. Az én szüleimmel el van, mert ismeri őket, rájuk lehet bízni, máskor is vigyáztak már rá.
Az enyémet vittem ennyi idősen, most 8 hónaposan is vinni fogom. De. Az enyém bárki ölében elvan, eddig babakocsiban is jól megvolt, most már kevésbé, minket nem zavar, ha ficánkol, akkor passzoljuk egymásnak.
Mindenki maga érzi, tudja, mi a jó a babájának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!