Érdeklik az állatok, az utcán mindig meg kell állni ha látunk vagy kutyát, vagy macskát. Könyvben is mutogatja őket. De nem tudom, hogy állatkertben babakocsiban ülve mennyire díjazna 2-3 óra hosszát.
Igaz nem babakocsival mentünk, sétálhatott, ha elfáradt a kenguruban csücsültek.
Jó szórakozást:D
2013. ápr. 10. 14:22
3/12 anonim válasza:
amikor először vittem. azt hiszem 1 éves sem volt. nagyon élvezte. az üvegre tette a kezét, belül meg a kismajom is odatette a kezét, hát onnan nem tudtam elrángatni :). a 2. alkalomnál kb másfél éves volt. akkor az egészet élvezte. etette a kezéből a kecskéket. szerintem vidd el. mi azt hisszük, hogy nem érti, pedig nagyon is.
2013. ápr. 10. 14:23
4/12 anonim válasza:
Én is elvinném. Ha szeret babakocsiban aludni, az sem baj, ha időközben elfárad, mert akkor tud aludni is.
2013. ápr. 10. 14:24
5/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, akkor meg van a jövő hétvégi programunk :)
2013. ápr. 10. 14:28
6/12 anonim válasza:
A fiam 4 hónapos volt, amikor először voltunk, már akkor is imádta. A nagy tesó miatt mentünk, aki akkor volt 4 éves.
A kisebbik gyerkőc 2 éves lesz, és többször voltunk, ha megunta a babakocsit kiszedtük, sétált, vittünk kengurut is.
2013. ápr. 10. 14:29
7/12 anonim válasza:
Próbáljátok ki, vigyetek babakocsit, kaját.
Menjetek ki jó korán, és akkor hazaértek alvásidőre, vagy aludhat a kocsiban esetleg.
2013. ápr. 10. 14:34
8/12 anonim válasza:
Nem fog elülni 2-3 órát babakocsiban,hagyd sétálni,vigyetek kengurut ha van,magasabbról jobb látni.
2013. ápr. 10. 14:37
9/12 anonim válasza:
Nekem 9 hónapos a kicsim és külföldön voltunk. Ott is elvittem az állatkertbe és nagyon élvezte. Jó egy egész napos program volt.
Amikor elfáradt megetettem bébiétellel, ott nem szórakoztam a főzéssel, és lefektettem a sport részt és szépen abban aludt, míg mi a vendéglátóinkkal megnéztük a maradék részt.
2013. ápr. 10. 16:21
10/12 anonim válasza:
egy évesen voltunk elöször igaz akkor ő már szaladgált is .kis tolos biciklit vittünk ha elfárad.nagyon élvezte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!