Normális ha két nap alatt ennyit fogy a baba?
Első babás anyuka vagyok, lassan 7 hetes a babám. 3170grammal született, 2950grammal jöttünk haza a kórházból.
Kétnaponta fürdetjük őt, olyankor csak úgy magunknak kíváncsisàgból meg szoktuk mérni a súlyát (most azt nem kérem, hogy nem kell ilyen gyakran méregetni, mi is csak úgy mérjük, kíváncsiak vagyunk, első szülők, hogy mennyit gyarapszik a baba), egyébként tápszeres baba. Tegnapelőtt 4045gramm volt a súlya fürdés előtt mérve, ma, két nappal később 4025gramm. 20grammal kevesebb. Mint mondtam , első babás szülők vagyunk és nem tudjuk, hogy ilyenkor ez oké, vagy miért van, vagy bármi. Ő amúgy nagyon eleven, mozgékony baba, ma különösen az volt és arra gondoltunk, hogy mivel egész nap fent van és jár keze lába, így emiatt lehetett ma ennyivel kevesebb a súlya. Nem estünk kétségbe, mert az étvágya, kedve jó, vidám baba, sokat mosolyog, szóval nincs vele gond.
Te beszelsz itt alap intelligenciarol kerdezo ?😂😂
Tisztaban vagy vele, mennyi 20 gramm ??
Az meg hogy jon ide mennyit kuzdottetek erte ? Az nem mentseg arra, hogy ostobasagot kerdezz. Basszus 20 gramm az egy pisi adag !! Legyen mar eszed.
Nem véletlen mondja a védőnő, hogyha rendesen eszik, és rendszeresen tele a pelus ne mérlegelj.
Nekem is ezerszer volt, hogy evés előtt többet mutatott, mint utána pedig hiperszuper, márkás mérleg.
Ha jólesik mérni, mérj, de nem kell semmilyen következtetést levonni,ha a védőnő hetente látja, és mondja, h minden rendben van.
A gyerekéért mindenki aggódik, mindegy mennyi idő után, vagy hogy fogant. Attól nem lesz egészségtelenebb a te babád, mert neked nehezebben jött össze, csak te örlöd magad, később nagyobb hülyeségeken is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!