Normális hogy a baba ennyit alszik?
Egy hetes teljesen egészséges újszülött átalussza kb az egész éjszakát. (értsd: 5-6 órát). ez elmúlt két éjszaka fordult elő. Felkeltettük, mert aggódtunk.
A két éves bátyja is jó alvó volt mindig is, de azért nem ennyire. Szerintetek hagyhatjuk aludni és örüljünk a szerencsénknek, vagy keltsük mindenképpen éjjel?
Komoly válaszokat légyszíves! :) köszi
Verd a fenekedet a földhöz örömödben!
Más anyuka éveket adna az életéből, ha ilyen babája lenne!
De komolyan!
Kedves Kérdező!
Ha legközelebb megy hozzátok a védőnő, mindenképp kérdezd meg, hiszen ő a szakember.
Viszont sokan nagyon szívesen cserélnének veletek, hogy csak néhány éjszakát végig aludhassanak. :)
Ne csináljatok gondot abból, ami pont nem az. :) Jaja, hagyjátok aludni és örüljetek a szerencséteknek.
Én is átaludtam az éjszakát, legalábbis anya elmondása alapján. És mivel második gyerek voltam, és a nővérem éjszakai bagoly volt, így miattam aggódtak, hogy nincs e valami bajom.
De így utólag jelzem hogy nincs semmi. Viszont piszok nehezen bírok reggel felkelni...Visszavezethető?! :D :D
A fiam is jó alvó volt kisbaba korától, a kórházban is alig bírtam felkelteni a kötelező 3 óránkénti szoptatásra.
Itthon már nem keltegettük, hanem hagytuk a saját tempójában aludni. Ha jól emlékszem, 2x5-6 órás etapban a aludta végig az éjszakát. Sajnos 3-4 éves kora körül kinőtte és azóta is küzdünk az alvással/felkeléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!