2 hetes baba normális ha ennyit eszik?
Sziasztok
Kislányom 2 hetes,sajnos tápszert kell adnom,mivel születése elötti 2 hétben 3 családtagot veszitettünk el...(papa,mama,apukám🖤🕊) és abszolút be sem lövelt a tejem,1 ml-t sem tudtam kipréselni,akartam fejni is,de semmi...mondták ne csodálkozzak ezen,hatalmas nagy sokk,trauma ért engem,és mindenkit,amihez elég sok idő kell,mire feldolgozom
2.baba,az első anyatejes volt,igény szerint szoptattam,igy a tápszeres etetésről nincs tapasztalatom
3 óránként kér enni a kislányom, 60 ml-t,majd utána még sír,még adok 30 ml
Szépen van büfi,majd el is alszik
Nagyon nyugodt baba,eszik alszik egész nap,nem hasfájós
Este fél 10kor eszik,majd hajnali 2kor ébred,akkor is 90 ml-t kell adnom,majd alszik reggel fél 6-ig
Ez igy rendben van? Normális hogy ennyit megeszik?
Van hogy a kis nyelvével kilöki a cumisüveget,meghagy pár ml-t,utána nem is adom neki amit meghagy
Ugye nem lehet őket túletetni?
38 hétre született, 3 kg volt,azóta egyszer mértem 3250 gramm a súlya
Előre is köszönöm a segítséget
A fiam 9 napos, ő 50 ml-ket eszik. De 2-2,5 óránként.
Nem is hajlandó ennél többet enni.
Fejek neki egy kevés tejet, abból valamelyik nap 65 ml-t evett meg. De tápszerből bekeverem neki a 60-at, és szinte mindig hagy belőle.
Pont ma voltunk a gyerekorvosnál, azt mondta, jó étvágya van.
De ez egy olyan dolog, hogy ha megeszik a baba x mennyiséget, és utána sír, akkor az ember úgyis ad neki, nem fogja kínozni.
Szerintem ha nem fáj a pocakja tőle, nem bukik sokat, akkor ennyi kell neki és kész.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget
Aranyosak vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!