Miért eszik ennyit 3 hetesen? Ez normális?
(fili)
Nem baj ha ennyit megeszik. Honnan tudod, hogy a szoptatott melledben már nincs elég tej?
Nagy hibát követsz el ha cumisüvegből eteted. Hamarosan cumizavaros lesz és az is lehet, hogy nem fogadja el a melled.
Ha szoptatni akarod tedd el az üveget semmire sem kell.
A lányom nyolc hónapja szoptat. Még a kánikulában is csak cicit adott. Nem is szabad teát meg vizet vagy tápot hiszen lemossa a bélfalakról a védőanyagokat. Ha úgy érzed egy cici kevés volt adj a másikból. Ez a váltott mell. A következő szopit az utolsó mellel kezded. És fejni lehetőleg kézzel
Lehet, hogy úgy teletömöd, hogy ezért alszik nehezen. Próbáltad már, hogy csak cici és alvás?
Ja és hason. Lehet, hogy eleinte nem tetszik neki de nagyon praktikus a hason fektetés.
[link] Érdemes ezeket az oldalakat megnézni, mert sok hasznos tanácsot olvashatsz itt.
Sajnos a félelem miatt itt az elején rontja el sok anyuka. Remélem neked sikerül végig szoptatni ameddig szertenél.
Bocsa ha hosszú de csak segíteni szerettem volna.
Ha sokáig akarsz szoptatni, akkor felejtsd el a cumisüveget, ha nem elég neki az egyik mell, add neki a másikat, ha nem fogadja el, akkor pedig már nem éhes.
Szerintem ne méregesd mennyit eszik, inkább csak szoptasd , ellenkező esetben pár hét múlva már nem fogja elfogadni egyik melledet sem és akkor vagy fejed neki az anyatejet vagy veszed a drága tápszert. Már pedig a szoptatásnál nincs kényelmesebb dolog, és még fizetni sem kell érte, ami meg nem utolsó, h a legjobb a babának.
Bízz a babád ösztöneiben, ha jóllakott, akkor nyugodt lesz. Nem kell neki még plusz pótlás.
Teljesen normális a mennyiség, nekem a fiam is ennyit evett 2. héttől, 80-130 között.
Nagyon rövid ideig fogsz így szoptatni amúgy szerintem is. Lehet azért nem kell neki a másik, mert nehezebben jön belőle, nincs kedve kivárni míg jön a tejadó reflex, de ha igazán éhes, akkor el fogja fogadni. legfeljebb vársz fél-egy órát, és akkor kínálod újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!