Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire visel meg egy babát...

Mennyire visel meg egy babát a válás?

Figyelt kérdés

Történetem eléggé összetett, a gyerekem apjával utóbbi 1 évben borzalmasan megromlott a kapcsolatunk, úgy érzem tönkretett,depresszióban szenvedek már hónapok óta. Most eljutottam arra a pontra, hogy el szeretnék válni tőle, de itt jön a probléma.

Nem magyar állampolgár, és nem is Magyarországon élünk, hanem az ő országában. A válás után, én hazaköltözöm, nem bírnek itt maradni, itt nincs senkim aki támogatna vagy mellém állna.

A gyerekünk 15 hónapos, imádja az apját. Mennyire viselne meg,ha csak ritkán látná ot? Eddig csak emiatt nem léptem előre a válás ügyében,mert nagyon féltem az o lelkivilágát.

Valaki volt hasonló helyzetben?és tudna tanácsot adni?

márc. 16. 22:06
 81/109 anonim ***** válasza:
29%

Tehát adott egy házaspár. A férfi sikeres sportoló, több országban élnek, jó körülményeket biztosít a családnak. Majd hirtelen elveszíti a munkáját, és már túl idős ahhoz, hogy újra igazán sikeres legyen ebben. Ez egy nagy törés az életében. Valószínűleg otthon nem kapott túl sok támogatást, bíztatást, hogy átvészelje ezt a helyzetet, inkább csak csesztetést, veszekedést. Ezért az alkoholba menekült, legalábbis hétvégente. Nem helyes, de a gyerekével jó a kapcsolata, továbbra is ő tartja el a családot, tehát nem alkoholista, hiszen dolgozik, pénzt keres.

Adott a feleség, aki eddig élvezte azt, amit a férfi nyújtott, külföldi élet, biztos anyagiak. Majd pont a családalapításkor ez borul, a férfi már nem sikeres. Ez valószínűleg sok feszültséget, vitát generált az elmúlt egy évben. A férfi iszik, a nő depressziós. A nő a férfit hibáztatja, és úgy gondolja, hogy elköltözik a gyerekkel egy másik országba. Annak ellenére, hogy munkája nincs, depressziós, tehát nem sok jót tud nyújtani egyedül a gyereknek. A bíróság általában mindkét felet meghallgatja, és megnézik, hogy a gyereknek mi a jobb. Anyuka semmi támogatást nem kapna Magyarországon, hiszen nem dolgozott, és a gyerek ott hivatalosan még nincs is sehol bejelentve. Bölcsibe nem tudja adni, mert nincs munkája, ezáltal dolgozni sem tud. Azért nem túl fényes kilátások.

márc. 17. 16:04
 82/109 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,nagyon nagy a képzelőerőd, de kb semmit nem láttál helyesen.

Nem élveztem én semmi anyagi támogatàst, azt mondtam, hogy most! nem dolgozom,mit gondolsz az utóbbi 10 évben karba tett kézzel ültem? Ugyanúgy dolgoztam,mint ő. Sőt most sem vagyok teljesen pénz nélkül, mert a gyerek után kapom,az igaz ,hogy nem lenne elegendő albérlet + megélhetés szempontból.

Ekkora nagy marhaságot még életemben nem hallottam, hogy valaki azért nem alkoholista mert dolgozik. Mi a kettő között az összefüggés?

márc. 17. 16:33
 83/109 anonim ***** válasza:
34%
A gyerek utan mit kapsz, ha egy percet sem dolgozatal az adott orszagban ?
márc. 17. 17:01
 84/109 A kérdező kommentje:
Már nem egyszer mondtam, hogy nem Spanyolországban született a gyerek, de látom nehezen megy az olvasás. Abból az országból kapja a pénzt,ahol született és ahol én is dolgoztam!
márc. 17. 17:14
 85/109 anonim ***** válasza:
Nagyon belezavarodik már a kérdező a kamujába, azt se tudja, hova meneküljön! Mi a fenének adna egy ország gyerekgondozási díjat valakinek, aki nem is ott él, és nem is állampolgár! Mondjuk, ez a 10 év után az angyal hirtelen egy alkoholista állattá válik se épp hihető!
márc. 17. 17:20
 86/109 A kérdező kommentje:

Talán azért ad,mert van ott lakásunk? Te is Európából Magyarországot ismered ezekszerint.

Ja és az alkoholisták úgy születnek ugye? Nem valamikor válnak azzá.

Nem értem, ha fogalmad sincs a dolgokról, miért jössz ide csamcsogni. Kapcsold be a tv-t,nezz egy szappanoperat.

márc. 17. 17:28
 87/109 anonim ***** válasza:
52%

Egyre jobb a sztori 😂

De jol bevettuk, mar nekem mar az elejen gyanus volt.

márc. 17. 17:30
 88/109 anonim ***** válasza:
52%

Es te mennyit tetel bele a van "ott " lakasunkba ? Mert ha valamennyit is, adjatok el, es lesz penzed alberletre. Bar gondolom a fickoe a laksUNK.

Kerdezo, szerintem hagyd abba a sztorit, mar csak magadat egeted.

márc. 17. 17:32
 89/109 A kérdező kommentje:

Szerintem pedig inkább ti egetitek magatokat,engem nem érdekel, hogy mit hisztek és mit nem.

És közös lakás,amit nem fogunk per pillanat eladni, mert bérbe van adva 2 évre ,mielőtt jönnének az újabb okos hozzászolások.

márc. 17. 17:42
 90/109 anonim ***** válasza:

Jaj, istenem! A lakástulajdon mellé abban a csodaországban jár gyerekgondozási díj is?

Az alkoholisták egyáltalán nem a semmiből, 10 év házasság után 1 év alatt válnak azzá.

Nem, ne hagyd abba, élvezet követni a vergődésedet. Nagyon vicces!

márc. 17. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!