Mennyire visel meg egy babát a válás?
Történetem eléggé összetett, a gyerekem apjával utóbbi 1 évben borzalmasan megromlott a kapcsolatunk, úgy érzem tönkretett,depresszióban szenvedek már hónapok óta. Most eljutottam arra a pontra, hogy el szeretnék válni tőle, de itt jön a probléma.
Nem magyar állampolgár, és nem is Magyarországon élünk, hanem az ő országában. A válás után, én hazaköltözöm, nem bírnek itt maradni, itt nincs senkim aki támogatna vagy mellém állna.
A gyerekünk 15 hónapos, imádja az apját. Mennyire viselne meg,ha csak ritkán látná ot? Eddig csak emiatt nem léptem előre a válás ügyében,mert nagyon féltem az o lelkivilágát.
Valaki volt hasonló helyzetben?és tudna tanácsot adni?
Nézz utána egy kicsit Luxemburgnak és utána fröcsögj.
Az az élvezet, hogy az ilyenek szólnak hozzá mint te, hogy én tudatlan vagyok ,de te annál is rosszabb vagy. Igaz a mondás, hogy más szemében a szálkát,de a sajátjàban a gerendát nem látja.
Hát, utánanéztem. Nem jött be ....
"the child must have been continuously raised in Luxembourg from birth until the age of two, or one of the parents must have been a worker in Luxembourg (...) from birth until the child's second birthday"
(Tolmácsolok az angolul nem értőknek: vagy a gyereknek kell 2 éves koráig L-ban élnie, vagy az egyik szülőnek addig ott dolgoznia.)
Fröcs-fröcs.
És ezen mi nem érthető? Te magad mondod hogy a gyerek 2 éves koráig ott "élnie " . Mégegyszer írjam le,hogy van kint lakásunk?
S amúgy ez amit te belinkeltel, az nem amit mi kapunk a gyerek után. Ez egy olyan segély, amit a gyerek 3x kap összesen 2 éves koráig. Egyet születés előtt, egyet születéskor és egyet 2 éves korában.
Kérdező tényleg egyre gázabb vagy attól hogy van lakásotok az még nem azt jelenti , hogy ott eltek , ennyire nem lehetsz ostoba, vagy minket nézel hülyének ?
Egyébként meg Luxemburg a világ leggazdagabb országa , ha ott lenne egy fél lakásod akkor nem itt rinyálnál hogy hova menjél a gyerekkel 🤦🏻♀️
97 es, olvasd el a kommentjeit.
Irja, hogy ahol most vannak neki se munkaja, se semmije, penze valami kulfoldi segelybol van , de az nem eleg alberletre, megelhetesre.
En vagyok a gáz, meg a hülye, de azért 15 honapja erkezik a pénz a szamlara.
A pénzt 18 éves koráig fogja kapni.
Rossz dolog az irigység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!