Elöfordult már ilyen a kisbabátokkal?
Szoptatott babám tejfehérje allergiás volt, és valóban voltak ilyen tünetei.
Ezt a rizstej dolgot nem értem. Spéci tápszert kell ilyenkor felírni az orvosnak, ha tápszeres a baba. Vagy neked diétázni, ha szoptatod (és akkor te ihatsz rizstejet).
A fiam akkor feszítette magát meg sírt így evés közben amikor levegőt nyelt. Párszor előfordult sajnos. Megbüfiztettem utána megnyugodott és evett tovább. De ez nálunk pár alkalom volt tényleg nem gyakran.
A tápszert mikor cserélted? Kell idő míg megszokja az újat. Nálunk eleve pregomint kapott az elejétől és az biztos, hogy nincs refluxa.
5 hetes korában kezdte ezt a feszitest sirást kaja közben ( 1 tej)
6hetes koratol kapja a savlekotot meg süritett tejre váltottunk (2.tej) Ezt itta 10 napig minden probléma nélkül a savlekötővel majd 5 napja megint fesziti magat meg sír.Na ez után mondta az orvos hogy adjunk neki tejfehérje mentes tejet rízstejet. Egyszer adtam neki 40ml evett és ki is hányta.Visszatértünk a második tejre. Váltottam a cumit kettesröl hármasra, jobban eszik kevesebbet feszitette magát meg sirt ma de a probléma fenn áll.
3-as vagyok. Nálunk 5 hónapos múlt mire megérett a 3-as cumifejre. Túl gyorsan jött nem bírta nyelni korábban és sírt is mikor próbáltam. Bár nem feszítette akkor magát. Nem lehet túl gyors neki? Próbáltad kisebb cumifejjel? Mármint a méretre értem, hogy 1 vagy 2. Persze simán lehet ő érettebb, mint a fiam volt, csak ötletelek.
Nálunk még hasfájás volt, de ugye az kaja után jött elő.
Kaksi gondok nincsenek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!