Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki mikor fürdeti a babat?...

Ki mikor fürdeti a babat? Este alszik,mikor kel éhes,ha felkeltem az a baj

Figyelt kérdés
2024. márc. 15. 19:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen,úgyis szokott🙂
2024. márc. 15. 22:05
 12/17 anonim ***** válasza:
Nálunk fél éves koráig üvöltött mindig, aztán rájöttem, hogy ha hason fürdetem és nézegethez játékokat, akkor nem sír, esetleg próbáld ki, hogy nem a hátra fordítva, hanem az alkarodra fektetve fürdeted. Mi kétnaponta fürdettük nagyon sokáig, egyrészt azért is, mert utálta, másrészt azért is, mert ekcémás volt, és nem is nagyon koszolta sokáig magát össze. 1 éves kora körül, amikor már játszótérre is jártunk, jött a nyár, akkor tértünk át a napi fürdésre, de még most is előfordul, hogy 1-1 napot kihagyunk, pedig már 3 éves.
2024. márc. 15. 22:28
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi 12😘
2024. márc. 15. 22:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Első pár alkalommal sírt. Én sose féltem, hiszen én vagyok az anyja. Nálam jobb helyen nem volt senki el, az volt a biztos ha én fogom, én rendezem. Egyébként 7 körül fudettem evés előtt
2024. márc. 15. 23:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Az esti evés előtt fürdettem. Nem tudsz mit tenni, addig alszik, amíg meg nem éhezik. Sietni kell a fürdéssel, de nem kell minden nap, valóban. Nekem is akkor sírt, mikor kivettem, mert fázott. Azt csináltam, hogy lassan emeltem ki és lassan tettem át a törölköző. Az bevált. Most 3 hónapos és hamar megszerette a fürdést, de nem minden nap fürdetjük.
2024. márc. 16. 01:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Szintén esti evés előtt fürdetjük, de nálunk a napirend nem órához, hanem sorrendhez kötött. Szóval amikor már estefelé vagyunk, és lassan közeledik a következő evés (3-4 óra elteltével), akkor fürdetjük. De a lányomnál egész jól kiszámítható, hogy 3-4 óránként éhezik meg, előbb nem nagyon szokta kérni. A fürdést kb. 2 hósan szerette meg, addig gyakran sírt közben.
2024. márc. 16. 06:41
 17/17 anonim ***** válasza:
6 órakor megetettem, fél 8-kor elkezdtem csinálni a fürdővizet és 8 után valamennyivel evett mégegyszer. Mondjuk ő gyorsan evő volt, kb 10 perc alatt leszívta ami neki kellett. Nekünk ez vált be, olyankor mindig fent volt, nemkellett keltegetni.
2024. márc. 16. 09:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!