Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora rázás kell a megrázott...

Mekkora rázás kell a megrázott baba szindrómához?

Figyelt kérdés
Nem lett megrázva a baba direkt. A történet röviden. Kézben volt hanyatt fektetve. Majd hogy kényelmesen legyen a kézbe 3x meg lett “dobva” persze fejecskéje ütődött a kézhez! Láttam!! Mert nem én voltam hanem egy barátunk. Megijedtem. Oda rohantam, ki vettem a kezéből és nekem is nekem ütődött. Nagyon félek. Utána aludt vagy másfél órát. Most fent van. Mosolyog. De nincs olyan jó kedve mint szokott. Anyukák túl reagálom?

2024. márc. 8. 16:53
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Fú, igen, túl.
2024. márc. 8. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Ha ilyen vagy, hamarosan barátaid se lesznek.
2024. márc. 8. 17:04
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Fúha..
2024. márc. 8. 17:18
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Nos, a megrakott baba szindrómát nem véletlen baleset vagy ilyen apróság okozza, hanem konkrét bántalmazás....
2024. márc. 8. 17:39
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Túl. A baráttól meg kérj elnézést, hogy így túltoltad és addig ne engedd mások kezébe, amíg magadon kívül senkiben se bízol.
2024. márc. 8. 18:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt megnézheted,mi az,ami már árt. 1 percnél van.

2024. márc. 8. 19:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Rendesen megkell rázni a babát ahhoz hogy az agya károsodjon.Ne aggódj..
2024. márc. 8. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen baba,jól vigyáztok rá.
2024. márc. 9. 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!