Vajon miért rázhatja 5 hónapos babám a fejét? A Ti gyermeketek is csinál/csinált ilyet?
Felfedezte, hogy ő mozgatja a fejét :) Az én babám is csinálta, ill. néha most is szokta, aztán jókat vigyorog (most 11 hónapos).
Nem valószínű, hogy gond lenne mögötte, ha viszont túl hosszan csinálja, vagy valami más furcsaság is lenne, akkor megemlíteném az orvosnak, de ilyet szinte minden gyerek csinál, szóval nyugi :)
Amikor csinálja és szólsz neki odafigyel? Mert ha ki tud zökkenni belőle a hangod hatására, akkor csak szórakozik, próbálgatja magát :)
Az én fiam is csinált ennyi idősen furcsaságokat, le is videóztam, megmutattam az orvosnak, ő mondta, hogy azt nézzem meg, hogy reagál e ilyenkor a külvilágra.
Hála ég semmi baja, de akkor a frászt hozta rám. (ő háton fekve hátrafeszítette a fejét naponta akár 20x is, de volt, hogy csak vagy 2-3x, mikor hogy volt kedve, kidugta a nyelvét és nagyon fura, feszítő hangot adott... tényleg nagyon bekaksiztam miatta, már azt hittem rohama van, de ha szóltunk neki, odanézett és nevetett, és kb 2 hétig volt neki jó játék, aztán leszokott róla... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!