Ha ehónap 10 én született a babánk, és holnap megyünk intézni az anyagi dolgokat, akkor mikor küldik a pénzt? Gondolom már csak köv hónapba. De akkor két havit küldenek majd?
Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 17:57
1/9 anonim válasza:
Vagy novemberben kapsz pénzt először vagy decemberben, de inkább az előbbi. Nem kapsz két havit, mivel utólag fizetik, így eleve novemberben kapnád meg az októberre járó pénzt.
2/9 A kérdező kommentje:
Aham...! Értem! Köszönöm.
2010. okt. 25. 18:25
3/9 anonim válasza:
Én másfél hónapra rá kaptam először.
4/9 anonim válasza:
Szia, én 07.30.-án szültem, 09.hóban kaptam meg az anyaságit aztán 09.hó végén családi pótlék, majd 10.hó elején családi pótlék és a gyed, a gyedet visszamenőleg is küldték.
5/9 anonim válasza:
Ahogy beküldöd az anyaságira a papírt,8 napon belül utalniuk kell!!!!Számolj 2 nap postát,meg számlára kérd,úgy gyorsabb!Nekem Államkincstáros mondta,hogy 8 napjuk van rá!!
6/9 anonim válasza:
szia! én rá kb. 1,5-2 hétre kaptam meg az anyaságit, meg a csp-t is.
7/9 anonim válasza:
szia! utánanéztem pontosan: hétfőn adtam fel, és pénteken már a számlán volt a pénz! Hamarabb megjött a pénz, mint ahogyan a MÁK-ból visszajött a tértivevényes papír! (szülés után két héttel már megvolt minden)
8/9 anonim válasza:
Nekem a családit és az anyaságit 2 nap múlva küldték,viszont a tgyást 1,5hónap múlva...(akkor kettőt kaptam)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi az infókat! Üdv nektek
2010. okt. 26. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!