Mennyi esélye van hogy elkapta a tüdőgyulladást? Milyen jelei vannak?
Tegnap voltunk látogatóban. Akkor még allergiáról volt szó. Ma kiderült hogy enm az.
Ma eléggé nyűgös az egy évesem, kicsit náthás, nem vészesen. De mivel ágyon lett fosztorgatva így tartok attól hogy elkaphatta..
Voltunk kórházban és kínlódás volt akkor is, nem akarom mégegyszer ennek kitenni, emiatt tartok tőle, na meg féltem is.
Ha elkapta milyen jelei lehetnek?
fosztorgatva - ez mit jelent magyarul???
Másrészt a tüdögyulladást nem lehet egyszerüen elkapni, nem kell hisztisnek lenni
Nekünk nincsen.
Igen, azt tudom hogy magától is ki tud alakulni, de azt is hogy csepp fertőzéssel terjed. Így mivel puszik is voltak..
Bízom benne hogy nem kapta el, csak gondoltam felteszem a kérdést más járt e már igy hogy így kapta el.
Tehát ha jól értem, akkor ha valakinek tüdőgyulladása van és elkapja tőle valaki akkor azt a kórokozót kapja el, ami annál a személynél a tüdőgyulladást okozta, viszont aki elkapja nem biztos hogy neki is tüdőgyulladása lesz attól a kórokozótól?
Bocsánat a tudatlanságomért.
Mondjuk, nálam alap, hogy rajtam és az apján kívül nem puszilgatja a gyereket senki...
Nem csak tüdőgyulladást lehet így elkapni, hanem más "szépségeket" is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!